Ålborgvej 555, Harken, 9760 Vrå

Velindrettet og restaureret vinkelvilla

Denne velindrettede vinkelvilla har gennemgået en løbende restaurering. Murværket er vandskuret, sort cementtegltag med undertag. Plast termovinduer i hele boligdelen.

Indh.: Stor lys stue med nyere brændeovn gulvvarme og udgang til syd-/vestvendt terrasse og haven, spisekøkken, nyere badeværelse med bruseniche og skabsarrangement med formstøbt vask, gulvvarme, stort dejligt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med 5 skabe, 2 gode værelser, 1 kontor/lille værelse, entre/gang med ca. ½ med klinkegulv og gulvvarme.

Der er nyere gibslofter overalt i boligen.

Opvarmning sker ved naturgas (nyere BAXI-fyr fra 2017), samt fra brændeovnen.

Garage/udhus som er integreret i enden af boligen har ikke været brugt som garage, men alene som udhus. Port er udskiftet med træplade samt dørparti. Endvidere er der 2 stk. redskabsskure/udhuse, hvoraf det ene er lavet med adgang til lille hundegård.

Haven er udlagt med græs og der er flot udsigt over åbne marker fra baghaven mod øst.

Der er rigtig gode busforbindelser fra denne adresse. Tæt på idrætshal og boldbaner. Der er busforbindelse til populær friskole i Poulstrup, men der kan også vælges skole i Hjørring, som ligger indenfor cykelafstand og med cykelstier hele vejen.

Fællesantenne Hjørring Antenneselskab.

Stor flisebelagt indkørsel/holdeplads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.