Søren Kjeldsens Vej 8, Furreby, 9480 Løkken

Hyggeligt og veludstyret fritidshus

Dette hyggelige og veludstyrede sommerhus i træ, bygget i 1992, ligger på naturgrund, som er delvist omkranset af buske og træer, i fuldt udbygget sommerhusområde i den nordlige del af feriebyen Løkken.

Til huset hører 3 terrasser med havemøbler samt en lille, ugenert beliggende baghave. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Trægulve. Pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og 2-pers. spa. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med brændeovn, opvaskemaskine, fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. I opholdsstuen, med store vinduespartier, DVD-afspiller samt TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser; 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med 1 enkeltseng. Endvidere er der stor hems. Til de mindste feriegæster findes der gynge på grunden. Carport til rådighed. Udhus. Huset ligger ikke langt fra havet og i gåafstand til Løkken indre by.

Byvand. Off. kloak. Elvarme. Privat fællesvej (grundejerforening).

Huset er udlejet gennem bureauet Feriepartner og er i 2019 i perioden 1. maj til 1. nov. udlejet for kr. 50.000,- (ingen vinterudlejning).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.