Fuglsigvej 90, 9800 Hjørring

Særdeles velbygget og lækker specialejendom med fantastisk flot og dejlig seperat beliggende bolig. Erhvervsdelen er udlejet.

Vandskuret, hvidmalet og vinkelbygget kvalitetsvilla med murede skille- og indervægge, en rigtig håndværkervilla, med alt i udstyr og med sort cementtegltag med undertag.

Indh.: Stue med loft til kip, med klinkegulv og dobbelt fransk dør til stort og meget lækkert køkken-alrum (JKE-Design med hvide højglanslåger) hvor der også er loft til kip i saxespærskonstruktion og med spotlys i loftet, stor hall/entre med ovenlysvindue og klinkegulv, virkelig flot badeværelse med spabad, bruseniche og flot skabsarrangement, gæstetoliet med indmuret bruseniche og skabsarrangement, stort kontor (evt. 2 vær.), 2 gode store værelser, soveværelse med hel skabsvæg med skydedørslåger, alle med loft til kip, vaskerum/bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og skabsfryser og en del skabsplads. Fra vaskerummet er der videre direkte adgang til stor dobbeltgarage med 2 stk. letmetalporte med fjernbetjent el-hejs og over garagen er der stort loftsrum med gulv og hylder, hvor der er god hensætningsplads. I garagen er der endvidere plads til værksted og der er lille seperat installationsrum med diverse installetioner.

Der er centralstøvsuger. Der er Nilan genvex/ventilationsanlæg. Der er gulvvarme overalt. Der er tyverialarm. Der er fællesantenne med stik til både bolig og erhvervsdelen. Der er fjernvarme. Der er SONOS musikanlæg i hele boligen. Der er lyddæmpende gibslofter i alle opholdsrummene.

Der er overalt brugt gode gedigne materialer og boligen henstår i virkelig flot stand, helt som ny.

Der er særdeles velholdt og velanlagt haveanlæg, med flot belysning langs indkørsel, der er sorte granitskærver i hele indkørslen og parkeringsarealet, afgrænset med flisekant. Der er stor og dejlig og delvis overdækket syd-vestvendt terrasse, med udgang fra køkken-alrummet.

Erhvervsdelen er opført samtidigt og på ialt 312 kvm. (udlejet til murerfirma med egen indkørsel fra Vandværksvej) Indeholdende stor stålbuehal med stor portåbning og letmetalport, lagerhallen er med røgventilation og fjernvarmeaggregat, således den kan holdes frostfri om vinteren, der er indrettet mindre frostfrit rum i denne hal samt lille kantine. Endvidere er der afdeling med kantine, kontor, badeværelse. Der er sort stålpladetag på erhvervsbygningen. Erhvervsdelen har egen bimåler på vandforbruget som afregnes en gang årligt efter forbrug. Varmebetaling afregnes efter intern aftale herom. El betales efter egen måler. Brug af internet gennem fællesantenne betales af lejer. Lejekontrakten er uopsigeling indtil 2020, men kan ved ejerskifte opsiges med 1 års varsel. Grusbelagt parkeringsareal som parkerings- og lagerplads for erhvervsdelen. Afgrænset med stakit over til boligdelen. Samlet grundareal for erhvervsdelen udgør ca. 2000 kvm.

Køber skal således respektere det indgåede lejemål og skal påregne at have cvr.nr. og være momsregistreret på erhvervsdelen. Lejeindtægten fra erhvervslejemålet er fratrukket de månedlige ydelser i det mæglervalgte finansieringsforslag. Der er ikke taget højde for andre driftmæssige fradrag, afskrivninger m.m. ved erhvervsdelen, idet en køber henvises til at rådføre sig med egen revisor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.