Tverstedvej 41, Uggerby, 9800 Hjørring

Fantastisk lystejendom med 11,79 ha. jord, hvoraf ca. ½ delen er beplantet, hovedsageligt med nåletræer, ca. 12.000 stk. (juletræer). absolut bedste beliggenhed, nær, vestkysten, golfbane, Skagen og ikke mindst motorvejstilkørsel og færgerne i Hirtshals. Endvidere gennemskærer en del af Uggerby Å, grunden.

Bygningssættet, som er firelænget og med fritliggende stuehus er gennemgribende restaureret og fremstår i virkelig god og velholdt stand.

Stuehuset: Hvidmalet murværk og nyere sort cementtegltag. Indh.: Vinkelstue med brændeovn og ludbehandlede trægulve, spisestue med udgang til sydvendt have, hvor der er stor sø og store træer, lækkert spisekøkken med ny god trappe til I.sal, entre, gæstetoilet, dejligt badeværelse med brusneiche og sauna, garderoberum, stort bryggers med klinkegulv.

I.sal: Stort kontor/stue med udgang til altan og udsyn til stueplan, toilet, soveværelse, 2 gode værelser.


Lagerbygning med garage, fyrrum med oliefyr og stokerfyr, stort lagerrum, disp. rum. Ialt 124 kvm. opført i 1973, hvidmalet murværk og med eternittag.

Ladebygning/maskinhus med stålbuer og store portåbninger i hver ende, hvidmalet murværk og med eternittag. Opført i 1973 og ombygget i 2005.

Byvand. Septiktank med udsivning.

Ejendommens jordtilliggende er for så vidt angår græsningsarealerne ca. 4,76 ha. udlejet til nabolandmand for årligt kr. 12.000,- (1 år af gangen). (ha. støtte ca. kr. 2014,- pr. ha.). Jagt og fiskeriretten bliver ledig for køber ved køb af ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.