Nørregade 8, 9800 Hjørring

2 BOLIGER - EN PRIS.

Bevaringsværdigt og totalt gennemrestaureret gulmalet dobbelthus med nyere rødt vingetegltag, i det indre af Hjørrings ældste bydel. Huset er bevaret i gl. stil og restaureret med respekt for den oprindelige byggestil.

Indh.: Nørregade 8A: Ialt 237 kvm. bolig. Stor dejlig stue med trægulv, brændeovn og med dobbelt fransk dør til sidefløj, hvor en lille mellemgang forbinder stuen til en forsænket afdeling med klinkegulv og loft til kip og synlige hanebånd i endnu en stue/aktivitetsrum med indbygget brændeovn, hvorfra der er udgang til helt lukket og spændende gårdhave, lækkert spisekøkken med HTH køkken fra år 2000, skønt bryggers/grovkøkken med mange skabe og alt i hvidevarer, vindfang, entre/forgang med spindeltrappe til I.sal, lækert gæstebadeværelse med bruseniche, 1 stort værelse (p.t. fodklinik).

I.sal er indrettet og restaureret i 2008, med bl.a. nyt lækkert badeværelse med bruseniche og flot skabsarrangement med formstøbt vask, stort soveværelse med egen walk-in garderobeafdeling og egen lille altan, 1 meget stort værelse, reposrum/værelse.

Alle klinkegulve er med gulvvarme.

Nørregade 8A bliver ledig for køber.

Nørregade 8B: Ialt 72 kvm. bolig. Gennnemgribende restaureret i 2006. Stue i åben forbindelse med lækkert køkken, fra stuen er der trappe til I.sal, entre, badeværelse med bruseniche. I.sal: Stort soveværelse som tidligere har været 2 værelser. Centralstøvsuger. Denne bolig er p.t. udlejet til kr. 4.350,- pr. mdr. + forbrug af varme og el.

Lejeindtægterne er ikke indregnet i de månedlige brutto og nettoudgifter.

Fælles kælder på 42 kvm. med diverse insttationer og med nedgang både fra 8B, men også fra gården. En god tør kælder, velegnet til opmagasinering, vaskerum m.m.

Særdeles spændende og hyggeligt gårdmiljø, hovedsageligt belagt med gl. pigsten. Der er overdækket pavillon.

Endvidere er der gl./ny udhusbygning, idet murværk er oprindeligt, men tagkonstruktion er af nyere dato, genetableret efter brand. Der er ialt 119 kvm. indrettet med ca. 19 kvm. værksted og ca. 100 kvm. garage, lagerrum.


8A har energimærke C
8B har energimærke E.

Nogle af vinduerne i ejendommen trænger til vedligholdelse/udskiftning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.