Ths. Smeds Vej 4, 9800 Hjørring

Velbeliggende og delvis restaureret rødstensvilla med sort eternittag fra 2003. Der er dog builtup tag med tagpap på tilbygget havestue.

Indh.: Stor lys stue i åben forbindelse med havestue, hvorfra der er terrassedør ud til lækker terrasse mod syd og vest og til haven, lille spisekøkken, restaureret i 2008 med nye långer, bordplade, klinkegulv og hvidevarer, soveværelse med 2 skabe, 1 værelse med indbygget garderoberum, restaureret badeværele med bruseniche, skabsarrangement og gulvvarme, entre.

Kælder med både ind- og udvendig nedgang. Kælderen er næsten totalt istandsat og indeholder: stort hobbyrum, 2 disp. rum, depotrum, vaskerum med bruseniche. Der er installeret varme i alle rummene i kælderen, men der er ikke godkendt boligaral i kælderen.

Der er nye træ-termovinduer i hele hovedhuset, undtagen 3 stk. mod øst og der er vinduer fra 1973 i havestuen, hvoraf 1 rude er punkteret.

Fjernvarme med termix-one gennemstrømsbeholder. Fællesantenne.

Muret garage 23 kvm. Endvidere er der carport, hønsehus, div. volierer, gl. redskabskur og gl. drivhus. Skøn lukket vest-vendt have med kæmpe stort bøgetræ.

God beliggenhed, tæt på Hj. Sygehus, indkøbsmuligheder, park m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.