Højlandsvej 2-6, 9740 Jerslev J

Veldrevet og velholdt tankstation med værksted og fritliggende beboelse, sælges med godt kundegrundlag.

Virkelig velbeliggende tankstation på hjørnegrund lige op ad hovedlandevejen mellem Frederikshavn og Brønderslev.

Der er 315 kvm. erhvervsbygning fordelt på stort værksted med dobbeltport, 3 lifte og diverse maskiner og installationer til alm. værkstedsdrift. Der er bremsetester, lygtetester, dækapparter, biltester, udsugning, kompressoranlæg, calorifere-fyr, m.m. Kontor, toilet, køkken, stort lagerrum (tidligere butik), fyrrum med oliefyr.

Endvidere er der stor dobbeltgarage med 2 porte på ialt 96 kvm. Der er aut. elhejs på den ene port.

Der er 96 kvm. overdækning over benzinstandere. Tankene i jorden tilhører ejeren af ejendommen og der er lavet tilsynsgrave til periodisk eftersyn af tankene. Der er store befæstede arealer og der er virkelig god hjørnegrund med fantastisk skiltemulighed og god udstillingsmulighed til salg af biler.

Der er registeret forurening på grunden, som stammer tilbage fra fortiden og dermed ikke kommer til at belaste ejeren af nærværende ejendom økonomisk, idet det offentlige oprenser, såfremt det på et tidspunkt skønnes nødvendigt.

Der er vandskuret hvidmalet murværk på værkstedsbygningen og med builtup tag med tagpap. Garagebygningen er ligeledes vandskuret og hvidmalet og med nyere eternittag på saddeltagkonstruktion.

Der er lavet fast aftale med Go-On om brændstof-salg.

Der er fritliggende vinkelbygget villa til ejendommen, vandskuret og hvidmalet og med teglrødt eternittag. Boligen indeholder udover 138 kvm. bolig, tillige 18 kvm. kontor. (kan også bruges som værelse). Boligen er løbende restaureret og ombygget totalt gennem de sidste 20 år. Indh.: Lys stue med udgang til haven, stort køkken-alrum med JKE-Design, klinkegulv med gulvvarme, entre med klinkegulv, bryggers med klinkegulv og gulvvarme, soveværelse med 4 skabe, 2 gode værelser, badeværelse med bruseniche og skabsarrangement fra 1999.

Isoleret i hulmur og ekstraisoleret på loft. Nyere termovinduer, hovedsagelig i plast, andre i trærammer.

Velanlagt lukket og ugenert have med overdækket terrasse på 28 kvm.

Købet omfatter alle maskiner, løsøre m.m. i forbindelse med drift af autoværkstedet og tankanlægget. Der laves fordeling af købesummen efter aftale med køber.
Der skal indgås aftale om køb af varelager ved siden af handlen med den faste ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.