Mygdalvej 3, Asdal, 9850 Hirtshals

Virkelig velholdt og meget rummelig villa, som kan rumme den store familie, eller måske bruges som fælles bolig for flere familier. Villaen ligger i landzone og vil kunne ændre status til sommmerbolig eller måske sekundær bolig for en eller flere norske familier, idet den kun ligger få minutters kørsel fra Hirtshals.
Hvidmalet pudset murværk og med eternittag.
Indh.: Stor stue i forskudt plan og med brændeovn i den nederste del, fra stuen er der 4 trin op til arbejdsværelse hvorfra der der opgang til I.sal og nedgang til kælderen, stort velholdt køkken-alrum (Svane-køkken), grå låger med kirsebær-kant og der er merbau gulvbelægning i køkken-alrummet som tillige har udgang til stor flisebelagt og ugnert gårdhave, entre med lyse klinker på gulvet, moderniseret og lækkert gæstetoilet, lys entre med god trappe til I.sal, 1 stort værelse.
I.sal: Der er 3 store værelser, hvoraf det ene er med 2 store vinduer, kontor, toilet, garderoberum, badeværelse med kar, stort soveværelse. Der er ny elinstallation på I.sal fra 2008.

Kælderen er på 18 kvm. og er restaureret de senest år med ny gulvbelægning, hylder m.m., der er installationsrum med stor vandvarmer, som dels kan køre på centralvarmen, men også på el. Kælderrummet bruges som vinkælder og til opmagasinering.

Alt fremstår særdeles velholdt og lige klar til indflytning.

Der er hovedsageligt nye termovinduer og yderdøre i hele villaen, som er skiftet i 2006, dog er der 4 stk. ældre vinduer tilbage, som har dårlige glaslister i bunden, der skal skiftes indenfor den nærmeste fremtid.

Isoleret på loft. Hulmursisoleret med lecanødder. Se energimærke.

Muret gulstens garagebygning med eternittag og med dobbeltgarage, samt stort fyrrum med nyere stokerfyr, som dels kan bruge træpiller, men også korn, skaller, flis eller fastbrændsel.

Der er anlagt en helt fantastisk flot have, der er omgivet af store træer, stakitter m.m. Afdeling med græs og afdeling med urtehave med anlagte højbede, solbade-plads, overdækning med plads til cafebord og en kop kaffe.

Der er etableret ekstra flisebelagt holdeplads på østsiden af villaen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.