Olgavej 16, Grønhøj, 9480 Løkken

Lyst og indbydende fritidshus med fjernbetjent varmepumpe

Særdeles velholdt fritidshus med nyere eternittag fra 2007, rødmalede 1-2 brædder og nyanlagt stor vinkelbygget terrasse, som går rundt om syd-vesthjørnet på huset.

Indh.: Dejlig lys stue i åben forbindelse med køkken med hvide låger med bøgekant, brændeovn og ny yderdør ud til terrassen og haven, badeværelse med bruseniche, 2 gode soverum med hver 2 sengepladser, soveværelse med dobbeltseng og solarie.

Seperat udhus/installationsrum med el-varmvandsbeholder og vaskemaskine og tørretumbler.

Seperat beliggende udhus/værksted 12 kvm. med rødmalede 1-2 brædder og eternittag.

Off. kloak. Byvand. Der er lagt fibernet ind fra Bredbånd Nord.

I stuen er der opsat nyere Bosh varmepumpe med fjernbetjening, således at den kan opstartes hjemmefra. Ellers sker opvarmning ved elvarme og brændeovn.

Der er gode termovinduer i trærammer og der er nye yderdøre.

Huset er særdeles veludstyret med indbo, service og møblement, som medfølger. (dog er der enkelte personlige ting, der bliver fjernet).

Skøn lukket og ugenert grund, omgivet af træer og buske. Der er stort græsareal, der er gyngestativ og sandkasse.

Veldrevet grundejerforening med 47 medlemmer, hvor der i de opkrævede og medregnede fællesudgifter er medregnet fællesandel i fælleshus med swimmingpool, sauna m.m. Endvidere er græsslåning hver 14. dag med i beløbet.

Huset er indgivet til udlejning gennem Sol & Strand i perioden fra marts til november. Udlejet for ca. kr. 25.000,- i 2014 og i 2015, og kr. 33.000,- i 2016. og kr. 30.000,- i 2017.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.