Bjarkesvej 8, 9800 Hjørring

Særdeles velholdt og velbeliggende gulstensvilla, med eternittag fra ca. 1999. Opført oprindeligt i gasbetonsten, som senere er udvendigt isoleret med 45 mm. og derefter opmuret gul skalsten omkring hele huset.

Indh.: Stor vinkelstue med parketgulv og åben forbindelse til havestue, spisekøkken, entre, soveværelse med 3 faste skabe og fyrretræesgulve, 1 stort værelse, 1 kontor, badeværelse med kar og gulvvarme.

Der er flotte egetræesparketgulve i de fleste opholdsrum. Der er ialt 15 stk. faste skabe i hele boligen.

Kælderplan: Der er både ind- og udvendig nedgang til kælderen, hvor der er viktualierum, badeværelse med bruser, vaskerum med vaskemaskine, disp. rum med varme, stort hobbyrum med varme, installationsrum med nyere termix one gennemstrømsbeholder fra 2011, vindfang ud til opgangen til haven, hvor der er indbygget lager/depotrum.

Etageadskillelsen mod kælderen er i baunadæk. En rigtig god og tør kælder med god loftshøjde.

Fjernvarme. Fællesantenne.

Isoleret på loft og i murværk. De fleste vinduer i boligdelen er isat i 2006, termovinduer i trærammer og i kælderen er der 2 vinduer, kun med enkeltglas. Se energimærke.

Trægarage på 16 kvm. beklædt med stålplader på siderne og eternitplader på fronten. Der er anti-dryp stålplader på taget.

Endvidere er der syd-vestvendt udestue/overdækket terrasse og velanlagt forhave med flisebelagt indkørsel til garagen.

Lukket og delvis ugeneret have med en del fliseblægninger, drivhus og redskabsskur.

Beliggende i den sydlige del af Hjørring by, på lukket og fuldt udbygget villavej, tæt på skole, idrætshal, skov, indkøb m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.