Knudsmindevej 8, Sønderlev, 9800 Hjørring

Ét-plans villa i ugenerede omgivelser

Privat og ugeneret beliggende gulstens etplans-villa fra 1981 med eternittag. Ombygget og renoveret siden 2010 med eksempelvis nyt badeværelse og bryggers samt nyere køkken m.m.

Indh.: Vinkelstue i åben forbindelse med køkken/alrum med udgang til vestvendt terrasse og have. Lækkert badeværelse med stor bruseniche, gulvvarme og skabsarrangement med vask, entre, bryggers med blandt andet nyt klinkegulv Et mindre soveværelse samt 2 større værelser, hvoraf det ene tidligere har været 2 værelser og let kan ændres hertil igen. Der er nyere laminatgulvbelægning, der hvor der ikke er klinkegulv. Derudover bondehus-termovinduer i trærammer.

Huset opvarmes med brændeovn og luft til luft varmepumpe i stue og køkkenafdeling samt gulvvarme på badeværelse og et par radiatorer på værelser. Varmtvandsbeholder er med varme genindvindingspumpe. De energibesparende tiltag medfører et særdeles fornuftigt forbrug.

Velanlagt og hyggelig have med terrasse mod vest og mod syd ved redskabsskuret.

Stor carport til 2 biler. Redskabsskur i træ. Off. kloak. Byvand. Internetadgang via You-see.

Huset ligger forholdsvist tæt på Nørlev strand samt Skallerup Feriecenter og Lønstrup, med alle deres faciliteter. Der er derudover i området muligheder for ridning/opstaldning, golf og fiskeri. Husets beliggenhed er tæt på områdets vuggestue, børnehave, friskole samt idræts og spejder forening.

Huset er kategoriseret som helårshus uden bopælspligt og kan således både anvendes som helårsbolig eller alternativt som sommerbolig, flexbolig eller sekundær bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.