Mygdalvej 50, Asdal, 9850 Hirtshals

Spændende og højtbeliggende lystejendom med masser af muligheder. Stor fritliggende og herskabelig bolig, med hvidmalet murværk og rødt vingetegltag. Der er bondehus-termovinduer i trærammer i størstedelen af boligen. Indh.: Lille dagligstue med flot gl. kakkelovn, stort og lækkert køkken-arlrum med rundmuret bue mellem spiseafd. og køkkenet, hvorfra der iøvrigt er udgang til haven som vender mod vest, spisestue med udgang til syd-/vestvendt terrasse, omgivet af muret læmur, udsigtsstue i forsænket plan, flot gæstetoilet, 1 værelse, bryggers med mange skabe m.m., entre med klinkegulv, lækkert badeværelse med indmuret bruseniche, badekar, stort skabsarrangement med 2 vaske, forgang med god trappe til I.sal, soveværelse med walk-in garderobe.

I.sal: 3 gode værelser, stort reposrum, badeværlese med bruseniche og skabsarrangement, depotrum, uudnyttet loft. På I.sal er der hovedsageligt panellofter og trægulvbelægning.

I stueplan er der gulvvarme undtagen i dagligstuen, samt de 2 værelser. Der er lavet skrå hvidmalede lysninger i vinduerne og der er særdeles flotte og gamle panellofter med diverse dekorationer. Murværket er isoleret med indvendigt skelet.

Boligen er nænsomt restaureret og fremstår i god stand, indvendigt.

Kælderrum med oliefyr.

Byvand. Septiktank med udsivning.

Alle udhusene er med kalket murværk og med pandepladetage.

Nordfløjen indeholder fyrrum med halmfyr og tilhørende lagertank. Endvidere er en stor del af denne bygning indrettet med hestebokse m.m. Ialt 528 kvm.

Østfløjen indeholder stor lade med port i begge ender. I den ene ende er der indrettet afdeling, forberedt til heste, saddelrum m.m. Ialt 632 kvm.

Sydfløjen indeholder ældre toilet, lille kantine, divers båse, beregnet til kreaturer eller heste, bilgarage. stor garage. Ialt 388 kvm. På sydsiden af denne bygning er der ca. 80 kvm. oversækket areal.

Såvel bolig som del af udhuse, er pt. udlejet, men de forventes alle at være ledige til købers disposition fra overtagelsesdagen. Der kan være mulighed for at overtage lejemål i udhusene.

Der er sø på ejendommen og ellers fremstår haveanlæg m.m. noget forsømt. Del af agerjorden er udlejet for kr. 10.000,- årligt.

Det bemærkes at ejendommen har registreret V2 forurening, som omfatter det at der er udlagt slagger i et område bag ved laden og sydfløjen, hvor der er etableret vejadgang og hvor det engang var planen, at der skulle bebygges.

Ejendommen er p.t. udlejet, både bolig og udhuse, og der vil være mulighed for at overtage lejemål på ialt kr. 143.200,- årligt, men ejendommen kan også købes tom for lejere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.