Elværksvej 4, 9881 Bindslev

Fantastisk velholdt villa i roligt kvarter

Flot og højt beliggende i et af Bindslevs rolige villakvarterer finder du denne dejlige ét-plans villa, med udsigt til lystanlægget og stisystem til det smukke elværk.

Villaen er velopført i 2005 i gule sten, med tegltag og zinktagrender. Der er mahognidøre samt vinduer, og alle terrassedøre og vinduer er med indbyggede persienner, som bl.a. giver en god solafskærmning og er uden renholdelse. Sålbænke er udført med glaserede sten, speciallavede hos en keramiker i Lønstrup.
Man oplever straks man træder ind i denne særdeles vedligeholdte villa, at den er bygget med sans for kvalitet og med mange fine detaljer.

Indretningen er funktionel med dejligt og lyst køkken med kogeø og 4 spisepladser samt alrum som er i åben forbindelse til tv-stue og med udgang til skøn sydvendt terrasse, 2 gode værelser, forgang, soveværelse med walk-in garderobe med skydedørsskabe, stort og lækkert badeværelse med brusenice, bryggers med viktualierum.

Der er egeplankegulve i køkken/alrum samt stue og parket i værelser samt soveværelse. Gulvvarme med vægtermostater i alle rum (ex. viktualierum). Hvide fyldningsdøre.

Fjernvarme og fællesantenne er indlagt. Der er desuden installeret Nilan genvex-anlæg.

Flot muret garage på 32 m2 med rundmurede buer og med godt værksted.

Stor dejlig grund på 1517 m2 med flot flisebelægning og terrasser samt flot beplantning. Mod øst er der anlagt et befæstet areal til ekstra parkering og grønt areal med god mulighed for køkkenhavehold og lign. Ligesom der er tilplantet med grantræer mod vejen, hvilket er medvirkende til god afskærmning og dermed ugenerte udenomsarealer.

Bindslev by byder på gode muligheder for indkøb, skole (0.-6 kl), børnehave-/pasning samt idrætsfaciliteter m.m. Ligesom der er rig mulighed for gode oplevelser i den omkringliggende natur og ikke langt fra en af Danmarks bedste badestrande i Tversted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.