Tinghøjvej 30, Rønnebjerg, 9760 Vrå

Lystejendom

Helt ugenert beliggende lystejendom med 1,9 ha jord, uden bopælspligt.

Fritliggende beboelse med kalket murværk og eternittag. Der er bondehustermovinduer med ekstra rude i det meste af boligen. Indh.: Stor vinkelstue emd brændeovn, entre, gæstetoilet med bruser, badeværelse med bruseniche, (der er gulvvarme på begge badeværelser), 3 værelser, soveværelse, stort spisekøkken/alrum med landkøkken og klinkegulv, stort bryggers med oliefyr og trappe til I.sal.

Der er overalt synlige bjælker og loftsbrædder.

I.sal er ikke udnyttet men ca. halvdelen er forberedt til udnyttelse med gulv m.m.

Der er 1500 liter jordtank fra 1996 (må ligge i min. 40 år).

Seperat udhusbygning består af 123 kvm. stålbuehal, opført med søstensbelagte betonelementer og med eternittag. Der er portåbning i begge ender. Indrettet med værksted/garageplads, i hjørne af dette rum er der indrettet kælderrum. Afdeling med små hestebokse og båse til kreaturer, hvorunder der er spaltegulv m.m.

Der er stor parklignende have med store træer, en del frugttræer m.m. Der er grusbelagt gårdsplads.

Vandforsyning sker fra egen brønd.

Kloakafledning sker via septiktank til sivedræn. Der er lavet afløb fra boligens tagnedløb til faskiner.

Ejendommens jordtilliggende er delt i 2 stykker, dels et engareal på ca. 0,8 ha, der støder ned til Uggerby Å, dette henligger i græs, buskads m.m. Resten ca. 1,1 ha. omfatter have, gårdsplads, bygningsparcel og et udyrket areal, som også er omkranset af træbevoksning.

Der er kun få km. til motorvejstilkørsel.

Det bemærkes, at ejendommen sælges som dødsbo, uden garanti af nogen art, dog udarbejdes der tilstandsrapport, eltjek og der tilbydes ejerskifeforsikring.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.