Borrisholtvej 82, Astrup, 9800 Hjørring

Velbeliggende lystejendom med 7,9 ha. jord og en fantastisk beliggenhed, ca. 400 meter fra asfalteret vej og i fuldstændig fred og ro.

Rødstens stuehus med cementtegltag, hvor der i 1973 er tilbygget og sammenbygget afdeling, også i røde stenm, men med eternittag. På mellembygningen er der built-up tag med tagpap. Indh.: Stue med åben afdeling til pejsestue med pejs og udgang til terrasse mod syd, stort spisekøkken, bryggers med trappe til loftsetagen, forgang med lille garderoberum, toilet, viktualierum, spisestue med udgang til vestvendt terrasse og haven, dejligt badeværelse med kar, bruseniche og 2 håndvaske, 2 gode værelser, soveværelse med 4 stk. skabe.

Der er lille kælderrum på 9 kvm. under køkkenet.

Der er 2 kamre på loftet, som ikke er medregnet i boligarealet, men godtnok med varmeinstallation.


Der er termovinduer overalt, nogle er udskiftet i 2002 og med energiruder.

Nyere Danfoss jordvarmeanlæg fra 2011. (samlet eludgift både til el og opvarmning har lagt på ca. kr. 19.000,-).

Hulmursisoleret og isoleret i loft.

Ejendommen har egen vandboring med eget rensningsanlæg og meget fin vandkvalitet. Kloakafledning via septiktank til enkeltprivat rensningsanlæg (vold, hvor spildevandet bliver pumpet op i).

Der er på ejendommen egen sø.

Ejendommens jordtilliggende henligger altsammen i græs. Det er meget kuperet og er udlejet for 2016. Der er 5,62 ha. med betalingsrettigheder.

Der er god privat grusvej til ejendommen, som alene benyttes til denne ejendom.

Udhusene er alle af ældre dato, nemlig fra 1920. Der er indrettet stor garage i enden af udhuset, ialt 54 kvm. Der er stald med 2 stk. hestebokse, gl. fyrrum m.m. ialt 131 kvm. Rødkalket bygning med pandeplade-/stålpladetag.
Rødkalket ladebygning med gl. pandepladetag og denne bygning trænger meget til istandsættelse.

Velanlagt haveanlæg, helt lukket og ugenert.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.