Tårnvej 11, 9760 Vrå

Delvist restaureret vinkelvilla, opført i kalksandsten og med eternittag, udnyttet i 1½ plan. Det bemærkes at den ældste del af boligen alene er skalmuret med kalksandsten. Der er carport og garage med udhus.

Indh.: Stor stue med nyt gulv med gulvvarme, nyt gipsloft med spot og afdeling med ny konvektionsbrændeovn, der er udgang fra stuen til uopvarmet udestue på 18 kvm.og videre ud til terrasse mod vest, stort lækkert og nyt køkken-alrum med spiseplads (Vordingborg Køkken) og nyt klinkegulv med gulvvarme, nyt gipsloft med masser af spot og udgang til sydvendt terrasse og haven, lækkert og nyt badeværelse med nyt klinkegulv med gulvvarme, indmuret bruseniche og flot skabsarrangement, nyt bryggers med samme skabe som i køkkenet, forgang med spindeltrappe til I.sal, hvor der er stort soveværelse med udgang til nordvendt svalegang, 3 gode værelser, skabsgang.

Der er netop installeret fjernvarme i huset og der er helt ny elinstallation i hele underetagen. Der er ligeledes forberedt med ledninger til højtaleranlæg med central styring i stuen. Kloakkerne er netop blevet separeret.

Der er isat nye termovinduer nogle steder.

Der er installeret fællesantenne i huset (p.t. i bero), idet sælger har parabolforbindelse.

Carport. Garage med udhus. Det bemærkes, at udestuen på ca. 18 kvm. med termotag, ikke er medregnet i arealerne på salgsopstillingen, hverken bebygget areal eller boligareal.

Beliggende på stille, ikke gennemgående villavej.

Lukket have med stor træer. Opbygget bed med stedsegrønne buske, granitskærver og natursten er lavet langs indkørslen til carporten. Der er off. gangsti langs østskellet af grunden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.