Grønningen 42, 9800 Hjørring

Velholdt og velbeliggende gulstensvilla i et plan, med eternittag og murede skille- og indervægge. Solid håndværkervilla.

Indh.. Stor vinkelstue med udgang til udestue på ca. 20 kvm. med plast-termovinduer og plast-termotag, spisekøkken med egetræes-låger, meget velholdt, nyere lækkert badeværelse fra ca. 2012 med frithængende kloset, bruseniche, skabsarrangement med formstøbt vask, vægskab og gulvvarme, bryggers med nyere termix-one gennemstrømsbeholder til varmeinstallationen, entre, vindfang, gæstetoilet, soveværelse med 4 stk skabe, 1 meget stort værelse (har tidligere været 2 væresler og begge døre, radiatorer m.m. er bevaret til hvert rum, 1 værelse.

Der er trælistelofter i del af huset og der er parketgulve under en del af tæpper og øvrig gulvbelægning i alle opholdsrummene.

Fjernvarme. Fællesantenne. Der er plast-termovinduer i næsten hele huset, dog er fordøren af træ men også af nyere dato, samt ældre vindue i gæstetoilettet. Der er lavet eternitbeklædning på den sydlige gavl.

Garagen på 22 kvm. har senest været brugt som hobbyrum, der er lagt klinkegulv og der er isat skydedørsparti i fronten i stedet for portåbning.

Flisebelagt indkørsel samt terrasse mod syd-vest.

Det bemærkes, at udestuen ikke er godkendt og ikke medregnet i boligarealet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.