Abildgårdsvej 10, Sterup, 9740 Jerslev J

Dejlig lystejendom med 2,2 ha jord og egen sø

I udkanten af Sterup by ligger denne dejlige lystejendom med 2,2 ha jord og egen sø.

Stuehuset som er fritliggende, hvidmalet og med eternittag indeh. køkken med flotte JKE-elementer, lille installationsrum, stor og dejlig stue, spisestue med udgang til sydvendt terrasse, soveværelse med hel skabsvæg med skydelåger, 1 værelse, entre/forgang, nyere flot gæstetoilet, flot badeværelse med bruseniche og skabsarrangement, samt baggang med god trappe til 1. sal.. På I.sal er der indrettet med kontor/stue, stort værelse (tidligere 2) samt åbent og uudnyttet loftsrum. (god mulighed for indrettelse af yderligere værelser). Der er hovedsagelig trælistelofter i hele boligdelen.

Der er gulvvarme i køkken, soveværelse og baggang.

Særdeles velanlagt have med mange flotte buske, træer og blomster, flere terrasser og diverse stensætninger samt flisebelægninger.

Der er indlagt byvand samt offentlig kloak. Der er udført separation af kloakkerne på grunden. Huset opvarmes med nyt pillefyr.

Hulmursisolering med rockwool. Isoleret på loft.

Lade med værksted opført i gule sten/kalket murværk og med eternittag. I alt 244 m2, del af denne bygning er med adskilt rum med egen portåbning.

Stald med fyrrum med nyt pillefyr. Desuden stort lagerrum opført i kalket murværk med trempelkant i gule sten og med eternittag. I alt 278 m2.

Endvidere er der dobbelt bilgarage ca. 70 kvm. som ikke er registreret på ejendommens BBR-ejermeddelelse.

Ejendommen ligger umiddelbart uden for Sterup by. Søen er kunstigt anlaagt og ca. 2 meter dyb og med overløb til byens kloak.

Der er ingen betalingsrettigheder til ejendommen og en køber kan råde over ejendommens jordtilliggende, som henligger i græs.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.