Bøgstedvej 151, Astrup, 9800 Hjørring

Velholdt og hyggelig lystejendom

Virkelig velholdt og hyggelig lystejendom med bedste beliggenhed, tæt på stor skov og tæt på by med skole m.m.

Fritliggende stuehus med gulmalet murværk og cementtegltag. Indh.: Stor dejlig stue med flot fyrretræestrappe til 1.sal, ABC brændeovn med termostat og elektrisk blæser, rundmuret bue til dejligt køkken med hvide låger med mahognikant og massiv mahogni-bordplade, der er fyrretræesplankegulv i stue og køkken, bryggers med gulvvarme, flot gæstetoilet med bruser, fyrrum med naturgasfyr, 2 gode værelser, forgang. Fra stuen er der udgang til skøn sydvendt terrasse, omgivet af rundmuret læmur belagt med teglsten.

1. sal: Stort dejligt badeværelse med bruseniche, stort soveværelse med skabsvæg, 1 værelse, reposrum. Hele 1. salen opvarmes med elvarme.

Der er rustikke ludbehandlede trælistelofter overalt. Der er hovedsageligt gode termovinduer overalt, dog trænger 2-3 stk. til vedligholdelse/fornyelse. Hulmursisoleret og isoleret i lofteetagen.

Lille kælderum på ca. 2 kvm.

Stor flot gårdsplads, flisebelagt, kørefast og med rundkørsel.

Separat garagebygning/udhus i gulmalet murværk og med nyere saddeltag med rødt decratag. Ialt 96 kvm. fordelt med 2 garager med fjernbetjent elhejs på portene, depotrum, stort delvis isoleret værksted.

Vinkelbygget stald med god loftshøjde, ialt 144 kvm. og med baunadæk og dermed høloft på 144 kvm. sammenbygget med 190 kvm. ladebygning med portåbning i begge ender. I laden er tillige lille hestestald og depotrum.

Særdeles flot og velanlagt have med stor græsplæne og udsigt til nåletræesskov. Der er rigt fugle- og dyreliv på grunden.

Kun ca. 8 km. til Hjørring.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.