Skovbovej 20, Terpet, 9830 Tårs

Lystejendom med godt værksted og naturskøn beliggenhed

Vinkelbygget og næsten totalt restaureret lystejendom med stor grund og velanlagt have.

Der er pudstet og hvidmalet murværk og der er nyt sort telgtag med undertag på fra 2009, hvor størstedelen af ombygning og restaurering er foretaget. Der er tagpap på kvisten.

Indh.: Vinkelstue med brændeovn og rundmuret bue til lille stue, der er åben forbindelse til køkken, entre, soveværelse med 6 skabe, 2 værelser, lækkert nyere badeværelse med bruseniche, skabsarrangement og gulvvarme, mellemgang med nyere terrassedør til vestvendt have og med god trappe til 1. sal, bryggers med videre adgang til udhuset og værkstedsafdelingen.

1. sal: Stort hobbyrum/stue med kvist (ej opvarmet), 2 depotrum. 2 værelser.

Der er nyere termovinduer i størstedelen af boligen (fra 2009), der er isoleret i tagkonstruktion og der er hulmursisoleret. Alle vandinstallationer er fra 2009.

Udhusdelen består dels af tidl. lade som er ombygget til 2 store lagerrum, 1 brænderum, samt stort og godt loftsrum.

Værkstedsdelen er isoleret og på ialt 77 kvm. med lille kontor, entre og værksted med 2 porte. Der er grav i den ene side og der har tidligere været lift (der er lavet passende loftshøjde hertil). Der er tilladelse til at drive erhverv fra ejendommen, men denne erhvervstilladelse kan let ændres, såfremt det ønskes.

Der er byvand fra Poulstrup Vandværk. Der er septiktank med sivedræn, tilmeldt årlig tømningsordning.

Ejendommen er højt beliggende i fredfyldte og kuperede omgivelser, med store skovarealer meget tæt på (Jyske Ås). Der er ca. 200 meter til asfalteret vej. Der er et fantastisk dyreliv og virkelig god udsigt over åbne landskaber og til skovareal fra både udearealer, men også fra boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.