Nørrelund 12, 9870 Sindal

Virkelig flot villa

Særdeles spændende og velbygget H-formet etplansvilla. Opført med vandskuret og hvidmalet murværk og sort cementtegltag med valmede gavle.

Indeh.: Stue med fransk dobbeltdør til virkelig skønt køkken-alrum (Svanekøkken), hvorfra der er udgang til østvendt terrasse, dagligstue med klinkegulv og udgang til helt lukket og ugenert terrasse mod syd samt haven, entre, flot gæstetoilet med stor bruseniche og skabsarrangement, stort soveværelse med hel skabsvæg med 4 stk. skydedørsskabe, 2 gode værelser, lækkert stort badeværelse med badekar, bidet, bruseniche og skabsarrangement, bryggers, viktualierum. Lille værkstedsrum med diverse installationer.

Der er ludbehandelede trælistelofter overalt. Gulvvarme overalt på fjernvarme. Fællesantenne. Bøgeparketgulv i stue og køkken-alrum.

Hvide træ-alu vinduer. Murede skille- og indervægge. Alt fremstår i lyse og venlige farver.

Beliggende på fantastisk grund og tilrettet med flere terrasser i den velanlagte have, hvor der overalt kan findes læ, sol og udsigt, dels til omkringliggende flotte villaer, men hovedsageligt til stor dyb slugt, hvor der er gangsti til nærtliggende sø m.m.

Flisebelagt indkørsel i forhaven og foran den murede garage og redskabsrum på ialt 39 kvm., også med tegltag og valmede gavle.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.