Søslangevej 23, Nørlev, 9800 Hjørring

Velindrettet fritidshus med stor naturgrund

I rolige omgivelser ligger dette velindrettede fritidshus beliggende på stor naturgrund og med dejligt fredet klitlandskab som nærmeste nabo mod nord.

Ferien starter når man træder ind i husets gang med fast skabsgarderobe, og med videre adgang til dejligt køkken/alrum og nedgang til lys stue i forsænket plan og med brændeovn. Huset har hele 8 sovepladser + 4 ekstra på 2 hemse. De 8 pladser er fordelt på 2 soveværelser med dobbeltsenge samt ét køjerum, alle med faste skabe. Desuden er der rummeligt badeværelse med bruseniche, spabad samt sauna.

Der er anlagt god lukket terrasse mod vest med adgang fra køkkenet, desuden er der terrasse hvor morgenkaffen kan nydes mod øst.
Huset har indbygget redskabsrum på ca. 4 m2.

Huset er opført med træbeklædning og der er oplagt nyt eternittag i 2016. Der skal bl.a. påregnet udskiftning af et par punkterede ruder.

Opvarmning sker ved el-varme og der er desuden opsat brændeovn. I rum med klinkegulve er der gulvvarme. Spildevandsafløb til septictank med sivedræn.

Den store grund på hele 2.670 m2 kræver minimal vedligeholdelse og falder flot ind i de kuperede omgivelser. Huset er beliggende i en kort afstand til vandet på ca. 1 km.

Huset er indgivet til udlejningsbureauet Sol og Strand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.