Knudsmindevej 8, Sønderlev, 9800 Hjørring

Ét-plans villa i ugenerede omgivelser

Dette hus kan blive lige nøjagtig det, som du ønsker og har behov for.

Dette hus er beliggende i en hyggelig lille by ved navn Sønderlev lidt vest for Hjørring – tæt på Nørlev strand og feriebyen Lønstrup – med alle denne feriebyes forskellige kunsthåndværkere samt spisesteder – og endnu tættere på Skallerup Seaside Resort, hvis du trænger til en tur i vandland eller romersk bad. Der er i området flere muligheder for opstaldning af hest, hvis du har dette behov – men du kan også bare leje en tur på hesteryg ved SAGA heste, som ligger tæt på Nørlev strand.

Fra huset er der tre minutters kørsel til områdets velfungerende vuggestue, børnehave, friskole samt idræts- og spejderforening.

Huset er et privat beliggende parcelhus fra 1981 med udsigt til åbne marker, som er blevet ombygget og renoveret siden 2010 med eksempelvis nyt badeværelse og bryggers.

Det indeholder: Vinkelstue i åben forbindelse med køkken/alrum med udgang til vestvendt terrasse og have. Lækkert badeværelse med stor bruseniche, gulvvarme og skabsarrangement med vask, entre, bryggers med blandt andet nyt klinkegulv Et mindre soveværelse samt 2 større værelser, hvoraf det ene tidligere har været 2 værelser og let kan ændres hertil igen. Der er nyere laminat gulvbelægning, der hvor der ikke er klinkegulv. Derudover bondehus-termovinduer i trærammer. Huset opvarmes med brændeovn og luft til luft varmepumpe i stue og køkkenafdeling samt gulvvarme på badeværelse og et par radiatorer på værelser. Varmtvandsbeholder er med varme genindvindingspumpe. De energibesparende tiltag medfører et særdeles fornuftigt forbrug. Velanlagt og hyggelig have med terrasse mod vest og mod syd ved redskabsskuret. Stor carport til 2 biler. Redskabsskur i træ. Off. kloak. Byvand. Internetadgang via You-see.Huset er kategoriseret som helårshus uden bopælspligt og kan således både anvendes som helårsbolig eller alternativt som sommerbolig, flexbolig eller sekundær bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.