Sterupvej 26, 9740 Jerslev J

Èt-plans villa nær Jerslev

Kun ca. 500 m fra Jerslev by ligger denne ét-plans villa, opført i gule sten og med eternittag. Vinduerne mod øst er skiftet for ca. 3 år siden.

Husets 108 m2 er velindrettede og rummer lille vindfang, gang, bryggers, køkken med lille spiseplads, stor vinkelstue med panellofter, (har tidligere indeholdt 1 værelse i vinklen), badeværelse med bruseniche og gulvvarme, 1 værelse samt soveværelse, begge med mange faste skabe.

Huset er isoleret med ca. 200 mm på loft og opvarmes med oliefyr med 1200 liter overflade tank fra 1987. Desuden er der combi el-vandvarmer.

Muret garage på 16 kvm. Endvidere er der trægarage på ca. 19 kvm. (er ikke reg. hos kommunen). Der er overdækket areal mellem boligen og trægaragen.

Alm. tv-antenne på loft, men mulighed for bredbånd.

Haven er velanlagt og med ny terrasse i forhaven mod vest, omgivet af stakit. Der er afdeling med urtehave og mange store og gamle frugttræer og buske.

Jerslev by tilbyder et rigt foreningsliv, idræt, skole til 9. klasse samt gode pasningsmuligheder. Desuden er der dagligvarebutikker og gode busforbindelser til bl.a. Brønderslev og Frederikshavn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.