Nørrebro 1, 9881 Bindslev

Smuk projekt-/liebhaverejendom med bedste beliggenhed i Bindslev by.

PROJEKTEJENDOM / LIEBHAVEREJENDOM, med bedste beliggenhed i Bindslev by, med grunden stødende ned til Uggerby Å. Oprindelig er ejendommen bygget til foderstof og grovvarehandel, men ombygget og forandret ad flere omgange.

Virkelig spændende og særdeles velholdt erhvervsejendom med en utrolig flot og prægtig bebyggelse fra 1924. Forhuset henstår udvendigt i virkelig god stand, med nyere mahognivinduer, nyere rødt vingetegltag fra 2005 og hvidmalet gesimskant. Alle bygninger er pudsede/vandskurede og gulmalet.

Forhuset: Hele stueplan er indrettet til butik, der er ialt 156 kvm. og det har tidligere været brugt til apotek og er i øjeblikket udlånt til "Det Kreative Hus". Dette lejemål kan være til købers disposition fra overtagelsesdagen. Det Kreative Hus betaler alene for varme og el.
På I.sal er der 156 kvm. god lejlighed med flot trappeopgang ved fortrappen, der er spisekøkken, 2 stuer en suite, dog adskilt af foldedør, 2 gode værelser, hvoraf det ene er meget stort, soveværelse med afslebet originalt pits-pine gulv, spisekammer, nyere lækkert badeværelse med bruseniche, badekar på løvefødder og diverse skabsarrangementer, endvidere er der gl. bagtrappe som trænger til renovering. Der er stuklofter og rosetter i nogle af rummene.

På 2. sal er der gl. lejlighed på 118 kvm. som p.t. ikke er beboelig, idet en del af den er nedbrudt.

Der er lille kælder på 41 kvm.

Udhus 1: Gulmalet erhvervsejendom med eternittag og valmede gavle, fra 1968/1994 på ialt 385 kvm. + I.sal ca. 176 kvm. Indh.: Stort lagerrum/produktionsrum/salgslokale med støbt gulv og god portåbning med gode til- og frakørselsforhold. Der er indskudt etage, hvor der på I.sal er kontor og disp. rum. Kun kontoret er isoleret og ellers er bygningen kun delvis isoleret i loftet. En meget spændende bygning med nogen meget flotte og spændende trækonstruktioner i virkelig store dimensioner.

Udhus 2 og 3: Gulmalede bygninger med eternittag, hvor der for en stor dels vedkommende er nyere tagkonstruktion med spær og eternittag. Opført oprindeligt i 1958 og 1960. Sammenlagt er der ca. 824 kvm. erhvervslokaler fordelt på kælderplan, stueplan og I.sal. Der er i del af kælderen mulighed for at køre direkte ned med truck m.m. og ligeledes kan der køres ind ad støbt sliske til forhøjet stueplan i denne del af bygningen. I anden afdeling er der indrettet seperat maskinværksted med kontor, som er isoleret og som har været udlejet. I kælderen er det stort lagerrum med kæmpesøjler i beton, der er fyrrum med nyere BAXI stokerfyr. På I. sal er der meget spændende rum, igen med spændende trækonstruktioner i store dimensioner og med nylagt lærketræesgulv. (Spændende afdeling for evt. kunstner eller andet kreativt værksted).

Store dele af grunden, som ialt er på 4.365 kvm. er befæstet med asfaltbelægning og ellers er der stort grønt område, som støder ned langs Uggerby Å.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.