Terpetvej 400, Terpet, 9830 Tårs

Fantastisk spændende ejendom med mange muligheder

Virkelig spændende og naturskønt beliggende ejendom, som er næsten totalt gennemrestaureret igennem de sidste 24 år, på en måde, så charmen og nostalgien ved den "gl. skole" er bevaret. Der er taget hensyn til den klassiske og flotte byggestil fra 1915 og ejendommen er med sin flotte og uforstyrrede beliggendhed på den 5340 kvm. store grund, en sand perle. Der er nær afstand til "Jyske Ås" og der er motorvejstilkørsel og indkøbsmuligheder indenfor få km. afstand.

På grund af sygdom og dødsfald på sælgersiden, er de sidste ombygningsprojekter i ejendommen ikke færdiggjorte, men forarbejdet er lavet, så det er let at tilgå disse færdiggørelser, hvis køber har lidt "håndelag".

Der er overalt højt til loftet, der er lavet nye gibslofter med hulkanter og stuk i rigtig mange af rummene, der er nye gulve med fyrretræesplanker i mange af rummene. Der er lavet nye elinstallationer i næsten hele huset. Der er nye bondehusvinduer og yderdøre i det meste af huset og resten er isat i løbet af hele ombygningsperioden. Der er kun et enkelt gl. trævindue i kælderrummet. Ejendommen blev sandblæst i 2008, vandskuret på ny og gulmalet samtidig med at der kom nyt rødt vingetegltag med undertag på. Ejendommen er hulmursisoleret og rigtig godt isoleret på loft og i skunkrum.

Indh.: Stor stue, spisestue, stort køkken-alrum med nyere trappe til 1. sal, samt udgang til delvis overdækket terrasse og haven mod syd, fra køkkenet er der lem ned til kælderrum på 10 kvm., hvor diverse installationer til gulvvarme, combivandvarmer m.m. forefindes, bryggers med nyt klinkegulv med gulvvarme, nylavet lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme (mangler færdiggørelse), entre, gl. og fuldstændig original skolestue med stor gl. og fuld intakt kakkelovn.

1. sal: Stort reposrum, 2 gode værelser, nyere dejligt badeværelse med bruseniche, frithængende kloset og flot snedkerlavet skabsarrangement med 2 håndvaske, samt nyere snedkerlavet "karlekammerskab", stort soveværelse med 2 "karlekammerskabe" og med udgang til sydvendt altan, hvor der er rigtig flot view ud over hele grunden og de landskabelige omgivelser, fra soveværelset er der endvidere indgang til lille depotrum. Fra reposrummet er der adgang til uudnyttet loftsrum på ca. 100 kvm. med virkelig spændende trækonstruktioner og kun fantasien sætter begrænsninger for hvad dette lokale kan laves til.

Garagebygning på 58 kvm. ligledes bygget i 1915 og med gulmalet murværk og rødt vingetegltag. Indrettet med bilgarage, værksted og fyrrum med fastbrændselsfyr med accumuleringstank og oliefyr. Ejendommens jordtank på 1500 liter er fra 1986 og skal sløjfes i 2026.

Byvand. (gl. brønd forefindes stadigvæk på ejendommen). Vandafledning sker til godkendt anlæg med filteranlæg med udledningstilladelse.

Brændeskur ca. 80 kvm.

Velanlagt have med store træer, græsplæne m.m. Flot altan på søjler og med støbte ballystre med overlægger.

Forpladsen mod nord med indkørsel og parkeringsareal er belagt med natursten.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.