Brinken 11, 9800 Hjørring

Skøn villa med super beliggenhed i Svanelunden

På en af de bedste grunde på Brinken, udbydes nu denne solide rødstensvilla med rødt vingetegltag. En rigtig klassiker, byggeteknisk.

Boligen er virkelig rummelig og er indrettet med stue med konvektionsbrændeovn, der er højt til loftet og med hulkant, stort køkken-alrum med stor spiseplads, der er klinkegulv i køkkenafsnittet med gulvvarme og ellers er der massive parketgulve, vindfang, entre med god trappe til 1. sal, lækkert nyere gæstetoilet.

1. sal: Stort soveværelse, skabsgang, 2 værelser, ca. 12 år gl. badeværelse med bruseniche, gulvvarme, frithængende kloset og flot skabsarrangement med formstøbt vask i terrasso. På 1. sal er der dels originale fyrretræesgulve, laminatgulv og ét værelse med gulvtæppe ovenpå fyrretræesgulvet.

Kælder med nedgang både fra cykelstkuret/haven og fra entreen. Viktualierum, stort hobbyrum, fyrrum med oliefyr, vaskerum, disp. rum/værelse. Etageadskillelsen er med bauma-dæk og det er virkelig en god, tør og anvendelig kælder med højt til loftet og holdt i lyse farver.

Vinduerne er hovedsageligt termovinduer i trærammer, dog er der fortsat 4 stk. originale enkeltglasvinduer med forsatsruder.

Opvarmning sker ved oliefyr og brændeovnen. 2500 liter jordtank, som skal sløjfes i år 2020.

Der er indlagt fællesantenne.

Muret garage fra 1955 på 22 kvm. samt ny seperat beliggende rødstens garage og udhus med stålpladetag, på ialt 50 kvm. fra 2008 Drivhus på 10 kvm. Brændeskur og cykelskur.

Haven er virkelig veletableret og med store træer. Der er få hundrede meter til Svanelunden og der er fra grunden udsigt til søen syd for Park Alle. Flot anlagt forhave med flisebelagt opkørsel til garagen, gangstier og bede belagt med granitskærver og stensætninger i natursten m.m. På grunden er der flere terrasser, således at der kan flyttes rundt, afhængig af hvor solen bevæger sig hen.

Ejendommen er kloaksepareret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.