Hestkærvej 3, 9800 Hjørring

Erhvervs-/projektejendom med dobbelt grund og god indtægt.

Vandskuret og hvidmalet erhvervsejendom, hvorpå der i 1. sals plan, er bygget og indrettet en fantastisk flot og lækker bolig på 180 kvm. med virkelig høj standard og udgang til et kæmpe stort terrassemiljø, omgivet af glasværn og med en helt fantastisk udsigt. Der er skrånende tag på del af ejendommen belagt med eternittag. Hele 1. salen vil også kunne anvendes til kontor for virksomhed.

Boligdelen indeholder fra gadeplan en entre med flot og god trappe til 1. sal, endvidere er der i stueplan et bryggers og et kontor.
1. sal: Repostrum, stor stue i åben forbindelse med spisekøkken, soveværelse, med walk-in garderobe og eget lækkert badeværelse med bruseniche, 2 store værelser, badeværelse med bruseniche. - Boligen kan blive ledig ved ejerskifte, men der kan også indgås lejeaftale med nuværende ejer.

Der er genvexanlæg. Centralstøvsuger.

Erhvervsdelen består af ca. 450 kvm. garage/værksted/lager , udlejet for kr. 120.000,- + moms. Depositum kr. 60.000,- Denne del af erhvervslokalerne opvarmes hovedsageligt med oliefyr med calofere blæser. Der er til dette lejemål stor 5,5 x 5 meter letmetalport med fjernbetjening,. (vand- og vandafledningsafgift betales som fast årligt beløb på kr. 3.600,- )

Yderligere ca. 131 kvm. er fordelt på garage, værksted m.m. til rådighed for køber.

Udhus og redskabsskur ialt 47 kvm. - ledig for køber.

Indkørsel og holdeplads mod nord er asfalteret og der er således gode til- og frakørselsforhold til ejendommen.

Grunden er ialt på 4.500 kvm. og der vil således kunne frastykkes og frasælges et større areal, eller der vil kunne ske yderligere bebyggelse på ca. 2800 kvm. på grunden.

Der er endvidere monteret solcelleanlæg på 460 kvm. (60 kw.) på ejendommens tag, som indbringer for ca. 75.000,- årligt.

Der er lavet stort parkeringsareal på grunden belagt med sorte granitskærver.

Det bemærkes, at sælger kan være villig til at leje såvel boligen som værkstedet for en aftalt periode.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.