Erhvervsparken 15, 9700 Brønderslev

Super flot kontorejendom

Alt fremstår særdeles velholdt og som nyt.

Virkelig velbeliggende, synlig og veludført kontorejendom, opført i gode gedigne materialer, gule helbrændte sten, murede skillevægge og indervægge, træ-alu termovinduer, listetækket tagpaptag og med flot indgangsparti med zinkbeklædt rundbuet overdækning på 2 søjler.

Ejendommen er forberedt til og har været brugt af 2 firmaer med fællesrum, men kan uden problemer anvendes af et firma. Forbrugsmålere er forberedt til at kunne aflæses i 3 sektioner.

Indeholdende flot foyer, 2 store kontorer med plads til 3-4 arbejdspladser i hvert kontor, 2 mindre kontorer, stort mødelokale med udgang til terrasse/grønne arealer, 2 arkivrum, serverrum, teknikrum, badeværelse med bruseniche, kundetoilet, køkken og gang.

Der er overalt lyse og venlige rum, klinkegulve med gulvvarme overalt, loft til kip. Meget lav varmeudgift (årligt kr. 8641,-)

Der er fibernet bredbånd indlagt i ejendommen.

Stor befæstet parkeringsplads.

Lille udhus på 16 kvm. opført med træbeklædning og tagpaptag.

Ejendommen er særdeles velegnet som kontorejendom, men også velegnet som klinikejendom.

Opvarmning sker ved naturgas. Alarmanlæg er installeret i ejendommen. Luft til luft pumper til air-condition.

Ejendommen har særdeles god synlighed i nyere erhvervsområde i den sydlige del af Brønderslev by. Der er nær afstand til motorvejstilkørsel.

Grunden er ialt på 1600 kvm. og der er lavet stor befæstet parkeringsareal, resten henligger med græsplæne. Der er gode til- og frakørselsforhold og der er mulighed for yderligere bebyggelse på grunden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.