Trangetvej 235, 9830 Tårs

Lystejendom med store udhuse og 2,8 ha. jord.

Fritliggende beboelse, delvis ombygget og istandsat. Der er lavet en del nye ydervægge og ca. 103 kvm. er nylavet med gulvvarme, nye installationer m.m. Bygningen er vandskuret og med eternittag. Der er isat en del nye termovinduer i trærammer. Kvist og gavle er beklædt med cembritplader.

Indeholdende: Stue, stort køkken-alrum med nyere køkkenelementer i massiv egetræ og nye hvidevarer, entre med klinkegulv og ny stor combivandvarmer som kan køre på el om sommeren, vindfang med plads til vaskemaskine, nyere lækkert badeværelse med bruseniche, skabsarrangement og spot i loftet, soveværelse, 1 værelse. Der er nye trælistelofter i størstedelen af denne del.
For enden af køkken-alrummet, er der åbning ned til udestue under ombygning, der er 48 kvm. stue i forsænket plan, hvor del af yder- og indermur er helt ny og der er nye saxespær og nyt tagpaptag.

1. sal er på ialt 59 kvm. og er indrettet med diverse gl. værelser og kamre, men 1. salen bliver p.t. ikke benyttet og der er ikke lavet trappeopgang dertil. 1. salen kan blot indrettet på ny, idet den er registreret som bolig.

Byvand. Afløb sker til trixtank med sivedræn. (godkendt anlæg). Der er indlagt fiber-bredbånd. Nye kloakker og nye elinstallationer i den ombyggede del.

Opvarmning sker ved fastbrændselsfyr, som er placeret i udhuset ved garagen, der er tillige ældre oliefyr, men det har ikke været i brug i flere år. Der er nyere spær og lægter over bilgarage, fyrrum og tidligere hestestald, som nu bruges til depotrum.

Gl. kostald på 188 kvm. fra 1959.

Gl. ladebygning i gulmalet murværk og med gl. cementtegltag, ialt 100 kvm. Denne bygning er flere steder i dårlig stand og er saneringsmoden.

Ladebygning med stålbuer fra 1975, ialt 135 kvm.

Svinestald fra 1981 på ialt 296 kvm.

Ejendommens jordtilliggende er delt på 2 matrikelnumre.


Sælger ønsker evt. at bytte med 1 plans villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.