Godthåbsvej 10, Astrup, 9800 Hjørring

Særdeles velholdt villa i 1½ plan. Stor garage.

1½ plans villa, opført i rødflammede mursten og med cementtegltag med undertag. Beliggende på stille villavej.

Indeholdende: Stor stue, opdelt i 3 afsnit og med flotte fyrretræesgulve, der er 2 udgange fra stuen og ca. 20 kvm. er tilbygget i 2001 og med murede indervægge, spisekøkken med udgang til sydvendt terrasse, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, entre med god trappe til 1. sal, baggang.

1. sal med reposrum, badeværelse med badekar, soveværelse, 2 værelser.

Der vil være god mulighed for at fraskille et værelse i del af den store stue på ialt ca. 55 kvm., ellers er der mulighed for "gæsteværelse" i enden af garage, hvor der er lavet virkelig flot hobbyrum/"værelse". Endvidere er der i den store garagebygning på ialt 62 kvm. indrettet bryggers/vaskerum/viktualierum, resten er garage og værksted, hvorfra der er trappe til 1. sal, hvor der er stort depotrum på ca. 40 kvm. Der er nyere letmetalport med aut. elhejs.

Hele boligen fremstår meget velholdt og er holdt i lyse og venlige farver.

Tv- og internetforbindelse er via bredbånd fra Eniig.

Opvarmning sker ved luft til luft varmepumpe, Morsø-brændeovn og elpaneler. Varmt brugsvand kommer dels fra solfangere på taget og del fra elpatron. Sælgers samlede elforbrug har lagt på ca. kr. 17.000,- årligt. Der er genveksanlæg.

Mellem garagebygningen og boligen, er der ca. 40 kvm. virkelig skøn lukket gårdhave/udestue med dør ud til haven og sydvendt terrasse.

Særdeles velholdt have med mange terrasse og læforhold. Haven er for den del, der vender mod syd og vest, helt ugeneret for naboer m.m. Der er lavet nye stensætninger i forhaven og ellers er der græsplæne i hele den østlige ende af grunden.

Der er drivhus og der er 28 kvm. isoleret udhus og overdækning/brændeskur.

Der er nye sternbrædder hele vejen rundt om bolig og garage og der er ny gavlbeklædning på sydvendt gavl på garagen.

NB: Ejendommen er kloaksepareret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.