Vejbyvej 707, Vejby, 9760 Vrå

Virkelig velholdt og hyggeligt hus uden bopælspligt

I hjertet af Vejby ligger dette velholdte og hyggelige hus med dejlig have og udsigt over åben mark.

Fra husets bryggers træder man ind i køkkenet med god spiseplads og udsigt over haven og de bagved liggende marker, videre fra køkkenet 2 gode stuer med godt lysindfald og lyse bøgeparket gulve, dejligt badeværelse med indmuret bruseniche, skabsarrangement samt gulvvarme, desuden har huset 2 værelser, hvor det ene har adgang, via fast trappe, til den uudnyttede 1. sal, godt soveværelse med faste skabe, entré samt lille rum til det nyere oliefyr (ca. 3 år gammelt).

Der er synlige bjælker, som giver huset et hyggeligt præg.

Huset opvarmes med nyere oliefyr med overflade tank, der er indlagt byvand, kloakering samt bredbånd (pt. stillet i bero).

På 1. salen er der hele 88 m2 uudnyttet loftrum, hvor der er udlagt gulv og er særdeles velegnet til opbevaring m.m. Der er indrettet separat rum i sydgavlen.

I forlængelse af huset er indbygget garage og har port med fjernbetjent el-hejs mod vejen og videre adgang via yderdør til haven. Desuden huser garagen olietanken fra 2007.

God omkranset have med skøn terrasse mod øst, fin overdækning med affaldsstation, lille legehus hvor man kan nyde en kop kaffe når græsplænen er slået og god udsigt over åbne marker mod øst.

Huset er genbo til god lege-/forsamlingsplads "Købmandstoften", ligesom Vejby i øvrigt tilbyder en del borger aktivitet, bl.a. i beboerforeningens fælleshus, som bl.a. tilbyder yoga, og andre arrangementer i løbet af året.
Byen er beliggende centralt med 14-15 km til Hjørring og Brønderslev samt ca. 11 km til Løkken og ca. 6 km til Vrå og kun 12 km. til motorvejstilkørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.