Sølvgade 3, Hallund, 9700 Brønderslev

Ugenert beliggende villa med stor grund

Helt ugeneret beliggende vinkelvilla med cementtagstenstag. Opført på meget stor grund ialt 3.235 kvm. Der er masser af beplantninger, terrasser og hyggekroge på grunden og der er afdeling med gamle frugttræer.

Indeholdende Vinkelstue med brændeovn og udgang til skøn og delvis overdækket terrasse mod syd-vest, spisekøkken med udgang til samme terrasse, bryggers med vaskemaskine og opvaskemaskine, entre, badeværelse med bruseniche, soveværelse med 4 skabe, 2 værelser. Oprindelig villa er på 125 kvm. og så er der indrettet stort værelse på 24 kvm. i tidligere garagebygning, hvor der i enden fortsat er redskabsrum på 10 kvm.

Boligen opvarmes dels med luft til luft varmepumper, dels med brændeovn og elvarme.

Endvidere forefindes gl. udestue. Nyere dobbelt carport med redskabsrum, ca. 35 kvm. Gl. træ-udhus med pandepladetag, som alene bruges til opmagasinering. Drivhus.

Der er en meget spændende og velanlagt have med mange forskellige træer og buske, godt læ fra vest og ellers helt ugeneret for naboer. Boligen er beliggende som den sidste i Hallund mod vest og har åbne landbrugsmarker som nabo mod vest.

Byvand. Off. kloak. Internet via Stofa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.