Bastholm Møllevej 2, Tollestrup, 9760 Vrå

Rummelig villa med meget stor grund og have - 13028 kvm. grund

Lystejendom/bolig med meget stor grund og særdeles velanlagt have med store træer og afdeling med gl. frugttræer m.m.

Bygningen er opført med gule mursten og med eternittag. Hele boligen er gennemgribende istandsat og ombygget i 1979 og der er senere lavet mange forbedringer og nye tiltag som, nyere entre og grovkøkken fra 2011, badeværelse fra 1990, nyere køkken og vinduer fra 1998.

Indeholdende stue med synlige bjælker og fyrretræesgulve, mindre dagligstue med samme loft og gulve, entre med klinkegulv, mellemgang med klinkegulv og god fyrretræstrappe til 1. sal, dejligt badeværelse med bruneniche og skabsarrangement, stort og dejligt spisekøkken med gulvvarme og med rigtig mange skabe og skuffer, (JKE-Design), og med udgang til skøn sydvendt terrasse og haven, grovkøkken/vaskerum. Der er gulvvarme i alle gulve med klinkebelægning. Stort bryggers/værksted med oliefyr. Fyrrum med pille-fyr. Der er 1200 liter fristående olietank fra 2005 (plast).

1. sal med reposrum, mellemgang, 3 gode værelser heraf 1 meget stort, soveværelse med egen walk-inn garderobe (evt. ekstra værelse), depotrum (er forberedt til at lave ekstra badeværelse/toilet). Der er 4 stk. kviste på ejendommen og det gør, at der er god plads og lyse rum på 1. sal.

Der er i hele stueplan mahognivinduer og yderdøre i boligen. Der er i stueplan IHC styret elinstallation. Der er i nogen rum, monteret spotlys.

Alt fremtræder særdeles velholdt indvendigt. Sternkanter og gavltrekanter samt vinduer på 1. sal trænger til træbeskyttelse.


Byvand. Septiktank med sivedræn. Bredbånd (Stofa).

Der er flisebelagt indkørsel og terrassemiljø mod øst og syd.

Dobbelt carport med stort redskabsrum og stor fuglevoliere.

Meget hyggelig, stor og velholdt have med gl. store træer. Drivhus. Endvidere er der ca. 1 ha. jord lige bagved haven som er udlejet til nabolandmand, men som kan blive fri for køber efter høst. Dette jordareal er omgivet af læhegn mod nord og øst og ligger lige op til bygningssættet og kan således bruges til dyrehold, beplantning og meget andet. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Der er kun ca. 2½ km. til Poulstrup hvor der er særdeles populær friskole, idrætshal, rideklub, put-and take sø, Tollestrup Mose med trampesti og natergaleture, søer m.m. Der er ligeledes nær afstand til motorvejstilkørslen ved Poulstrup og ligeledes til Brønderslev C.

Tollestrup er et lille hyggeligt samfund med egen borgerforening og et godt fællesskab.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.