Lønstrupvej 392, Vennebjerg, 9800 Hjørring

Blandet bolig- og erhvervsejendom med mange muligheder

Blandet bolig og erhvervsejendom med mange muligheder. Ejendommen har tidligere været brugt og opført til brug for vvs-forretning, men har mange andre anvendelsesmuligheder. Der er god mulighed for også at trække turister til ejendommen, idet Lønstrupvej bliver benyttet af rigtig mange turister til og fra Lønstrup.

Indeholdende:
Fritliggende vinkelbygget beboelse i et plan og opført i røde sten og med eternittag. Stor stue, stue/alrum med brændeovn, spisekøkken, 2 restaurerede badeværelser med brusenicher og hvoraf det ene er forberedt til at installere trekantet badekar eller spabad, soveværelse, stort kontor (tidligere 2 værelser, 3 værelser.

Boligen opvarmes ved fjernvarme og der er lavet kloakseparering på ejendommen.

Skøn stor have med helt ugeneret terrasse mod syd-vest.

Stor erhvervsbygning i buehal med loft til kip, ialt 570 kvm. med stort værksted med stor portåbning og med lagerrum m.m. Opvarmning af erhvervsbygningen sker ved caloferefyr til olie. Endvidere er der i hjørnet af denne bygning indrettet bilgarage til boligen samt installationsrum/hobbyrum.

Off. kloak. Byvand.

Stor befæstet holdeplads foran erhhversbygningen.

Der er virkelig mange muligheder i denne ejendom, dels som erhvervsrelateret værksted af en eller anden art, men også turistpræget erhverv, idet der kommer rigtig meget sommertrafik forbi ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.