Bastholm Møllevej 25, Tollestrup, 9760 Vrå

Smuk villa i klassisk byggestil

Fredelige omgivelser, tæt på masser natur. Der er mose med trampestier, en del søer og nattergalesang.

Rødstensvilla med cementtegltag, dog er bagsiden mod nord pudset og malet. Villaen er bygget som en rigitg håndværkervilla i klassisk byggestil, med halvvalmede gavle, hvide gesimskanter, karnabvindue, påbygget entre og med dannebrogsvinduer. Villaen har bevaret meget af den oprindelige byggestil.

Indeholdende stor lys stue med lysindfald fra både syd og nord, entre, stort spisekøkken med gulvvarme, nyere badeværelse fra 2000 med bruseniche, gulvvarme og skabsarrangement, bryggers/baggang, spisekammer, depotrum, soveværelse, forstue med god trappe til 1. sal, hvor der er indrettet 3 værelser samt stor vinkelstue, der er god udsigt fra 1. sal mod syd, der er synlige bjælker.

Der er overalt i boligen højt til loftet, der er de oprindelige fyrretræsgulve i mange af rummene, der er flotte afsyrede fyldningsdøre i mange af rummene, men også nyere fyldningsdøre enkelte steder. Der er dannebrogs-termovinduer i trærammer fra 2000, dog er dem på nordsiden fra 1982, undtaget et enkelt, der er fra 2014.

Boligen er hulmursiosleret samt indvendigt isoleret med skeletkonstruktion. Der er isoleret på loft og alene et varmeforbrug på kr. 14.000,- årligt.

Stor trægarage med letmetalport med aut. elhejs. Fyrrum med nyere stokerfyr BlackStar.

Byvand. Septiktank med udsivning til fælles sivedræn.

Stor og velanlgt have. Drivhus. Overdækket terrasse mod vest og syd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.