Skallerupvej 443, Sønderlev, 9800 Hjørring

Lækker grundmuret villa - flot restaureret

Velindrettet og solid murermestervilla i ét-plan og med eternittag. Murværket er i 2018 blevet netpudset og hvidmalet med silikatmaling.

Indeholdende stor lys vinkelstue med udgang til overdækket terrasse og haven mod syd, der er nyere brændeovn og der er åben forbindelse fra stuen til nyt lækkert spisekøkken med nye hvidevarer, alrum med plads til kontor eller arbejdsværelse, stort værelse, 1 værelse med 4 skabe, soveværelse med 4 skabe, viktualierum, restaureret badeværelse med bruseniche, skabsarrangement m.m. der er gulvvarme på badeværelset, bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Der er gulvtæpper i stue og et værelse, ellers er der klinkegulve og laminatgulve i resten. Der er lyse trælistelofter i hele boligen.

Nye termovinduer næsten overalt og ellers er alle ruder fornyet til energiruder. Der er isoleret med op til 400 mm. på loft og der er en meget lav varmeudgift (ca. kr. 6.000,- årligt). Der er combi-varmtvandsbeholder, således at fyret kan slukkes om sommeren.

Garage med aut. elhejs på porten. I garagen er installeret nyt elektronisk stokerfyr (BLACKSTAR). Værksted. Redkabsskur. Carport.

Skøn velanlagt have med flere terrasser, en mod syd og en mod syd-vest. Udover grunden, der hører til huset er der råderet over større areal langs grunden mod syd (henlagt med græs).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.