Nørregade 4A, 9480 Løkken

Markant hjørneejendom i Løkken bymidte

Markant og særdeles velbeliggende hjørneejendom/byejendom i Løkken bymidte. Ejendommen er ombygget af flere omgange, men gennemgribende istandsat og ombygget i 2009. Der er pudset og gulmalet murværk, der er røde sten og der er træbeklædning med klinkebeklædte brædder, del af garagen er opført i gule sten. Der er nyt rødt vingetegltag fra 2009 på det meste af ejendommen, dog er der 2 mindre udbygninger mod nord og øst, der er belagt med tagpap. Kvistene er beklædt med eternitplader og der er plast-termovinduer i størstedelen af ejendommen og ellers træ-termovinduer.

Ejendommen indeholder 4 stk. boliglejemål, fra 60 til 92 kvm. (2 stk. 2 vær. og 2 stk. 3 vær.) Der er til flere af lejlighederne yderligere opbyggede udeterrasser, med fantastisk udsigt over dele af Løkken by. Der er flotte og særdeles velholdte trappeopgange til boliglejemålene.

Der er endvidere 2 stk. erhvervslejemål i ejendommen samt en garage.

Endvidere er der i gården fælles opholdsplads, der er redskabsskur til hver lejlighed og der er fælles vaskeri til fri afbenyttelse for ejendommens beboere. Garagen er delvis udlejet til lejeren på 2. sal.

Alle lejemål er med nyere køkkener og badeværelser og næsten alle installationer er fra 2009.

Der er egne målere på alt forbrug til både el, vand og varme på hver enkelt lejemål. Sælger sørger selv for at lave varme- og vandregnskabet overfor lejerne.

Alle lejemålene har mulighed for at få antenne og internet fra fællesantenneselskabet.

Der skønnes at være en lejereserve på 3 af boliglejemålene på mellem kr. 10-15.000,- årligt.

Indbetalt depositum refunderes en køber.

Udlejer sørger for renholdelse af trappeopgangene, 2 gange rengøring pr. mdr. Udlejer bekoster snerydning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.