Brudehøjvej 209, Bjergby, 9800 Hjørring

"ØRNBØL" - Spændende lystejendom med 4,8 ha. kuperet terræn

Næsten totalt gennemrestaureret lystejendom med særdeles gode udhuse og med masser af muligheder. Også velegnet til hesteejendom.

Fritliggende stuehus med sort cementtegltag, bondehustermovinduer i trærammer, rød gesimskant og ellers meget charmerende og spændende bygningsværk med 2 fremskudte karnabvinduer, udbygget karnab i køkken-alrummet, således at det danner altan med udgang fra 1. sal. Murværket virker solidt og er malet i silikatmaling.

Boligen er totalt restaureret for ca. 15 år siden og indeholder: Bryggers med klinkegulv, genvexanlæg og oliefyr, stort køkken-alrum med godt viev over gårdspladsen og kuperede arealer, 2 værelser, stor stue med "brændeovn" (p.t. afmeldt skorsten), entre med god og flot trappe til 1. sal, viktualierum.

Der er stuklofter og rosetter i en del af rummene. Der er gulvvarme i stue, bryggers, køkken-alrum, badeværelse.

1. sal: Stort reposrum/legerum, soveværelse med udgang til altan, 2 værelser, samt uudnyttet loftsrum som er forberedt til udvidelse.


Der er særdeles gode og anvendelige udhuse til ejendommen, som alle er isolerede. Tidligere stald og lade er opført med hvidmalet murværk og rødstens trempelkant og så er der eternittag. Opført i 1958. Ialt 711 kvm. Endvidere er der gulstensbygning med eternittag, opført i 1975, areal 260 kvm.

Der er på udhustagene mod syd, monteret 12 kw. solcellepaneler, som producerer til et 8 kw. solcelleanlæg, på nettoordningen.

Ejendommen er smukt beliggende i særdeles kuperet terræn, og med kun få hundrede meter til det højeste punkt i Vendsyssel (Hellehøj). Til ejendommen medfølger ialt 4,8625 ha. jord. Hele arealet er henlagt i græs. Endvidere er der lige øst for bygningssættet en sø, som ses fra gårdspladsen.

Der er stor grusbelagt gårdsplads. Flisebelagt terrassemiljø i forbindelse med boligen.

Kloakafledning fra boligen sker via septiktank til sivedræn i et godkendt anlæg. Der er 1200 liter overflade olietank til oliefyret. Internet via TDC (Mit Tele).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.