Gammel Rønnebjergvej 8A, Poulstrup, 9760 Vrå

Særdeles velholdt villa til den store familie

T-bygget villa i et plan med rødflammede mursten og eternittag ca. 10 år gammelt. Villaen er gennemgribende restaureret og fremstår i særdeles velholdt stand med lyse farver.

Villaen har stor entre med klinkegulv og gulvvarme, stor og lys spisestue med udgang til sydvendt terrasse og haven, stue, stort spisekøkken med grå låger, bryggers/grovkøkken med plads til vaskemaskine og tørretumbler, lækkert badeværelse med bruseniche, trekantet badekar og gulvvarme, gæstetoilet med bruser, soveværelse med skabsvæg med 3 skydedørsskabe, værelsesafdeling med stort fællesrum/legerum, depotrum, samt 4 meget store værelser.

Opvarmning sker ved naturgasfyr. Fællesantenne HAS.

Der er lagt ekstra isolering på loftet. I tilbygningen er der plast-termovinduer og ellers er der træ-termovinduer i resten. Der er endvidere indbygget pengeskab i ejendommen.

Helt lukket og ugeneret have. Stor terrasse mod syd-vest. Forhaven er belagt med grå granitskærver.

Der er nær afstand til populær friskole, der er idrætshal og sportsbaner, skov, rideklub, put and take søer m.m. I nærområdet er der tillige stor off. legeplads. Og så er der kun ca. 1 km. til motorvejstilkørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.