Smidstrupvej 355, 9760 Vrå

Spændende lystejendom fra 1980. ca. 2,25 ha.

Lystejendom med ca. 2,25 ha. jord. Veludført bygningssæt med fritliggende stuehus i gule helbrændte mursten og med rødt vingetegltag med undertag. Hele 1 sal er forberedt til udnyttelse, isoleret i tag og betondæk som etageadskillelse, der er lavet god trappeopgang fra stueplan. Udover de nuværende 168 kvm. i grundplan, vil der kunne blive 134 kvm. ekstra kvm.

Boligen indeholder: Stue, stort spisekøkken med brændeovn og udgang til sydvendt have, bryggers med oliefyr, forgang, viktualierum, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, gæstetoilet, 2 værelser, soveværelse med 3 skabe.

Der er genvexanlæg i boligen. Der er nye plast-termovinduer mod syd, øst og vest og ellers termovinduer i træramme mod nord. Ejendommen er på off. kloak. Byvand.

Vest for boligen er der stor lukket og helt ugeneret flisebelagt terrasse/solgård med stort drivhus.

Separat udhus, også bygget i år 1980 i gule helbrændte mursten og med saxespær og rødt vingetegltag, ialt 194 kvm. med en stor portåbning og 2 mindre porte. Der er virkelig god loftshøjde i dette udhus, som er anvendelig til rigtig mange formål. Det er p.t. et stort rum og der er indlagt kraft.

Ældre udhus/gl. maskinhus og hønsehus på 57 kvm. fra 1965. Hvidmalet og med eternittag.

Ejendommens bygningssæt er omgivet af mange og store træer, hvilket gør de nære omgivelser helt ugenerte. Der er stor grusbelagt gårdsplads.

Der er mulighed for at købe ejendommen med mindre eller mere jordtilliggende, hvis det ønskes af køber.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.