Byager 15, Poulstrup, 9760 Vrå

Virkelig velbeliggende og lækker villa - klar til indflytning

Nu udbydes denne spændende og særdeles velholdte villa, beliggende på stille og ikke gennemgående villavej i Poulstrup, i læ for skoven og tæt på meget populær friskole, idrætshal m.m. Villaen er oprindelig fra 1978, men næsten intet er tilbage fra den tid, der er i 2008 lavet virkelig harmonisk og velfungerende tilbygning til huset, således at boligarealet nu er på hele 225 kvm. Tilbygningen er opført i gule sten ligesom resten af boligen, men alt fremstår i lyse venlige farver. Der er listetækket tagpap på hele boligen.

Indeholdende stor og åben entre med klinkegulve i lyse farver, denne entre fungerer tillige som fordelergang til værelsesafdeling, stort og virkelig lækkert spisekøkken/alrum med stor kogeø med granitbordplade, udgang til vestvendt terrasse og haven, der er treledet dørparti til stor vinkelstue med brændeovn, stuen har også har udgang til lille terrasse mod syd, soveværelse, vaskerum med garderobeafdeling, 3 virkelig store børneværelser, badeværelse med bruseniche, kontor, lækkert badeværelse med trekantet badekar, stor bruseniche og skabsarrangement, viktualierum.

Der er gulvvarme overalt. Opvarmning sker fra naturgasfyr og varmeudgiften er meget lav. Nye Krone hvidmalede termovinduer i trærammer fra 2008. Genveksanlæg. Serieforbundet røgalarm. Tip-top isoleret. Zink-tagrender. Eternitbeklædte sternkanter. Murede gavle, undtaget lille område over indgangspartiet. Der er grundmurede inder- og skillevægge i tilbygningen.

Fællesantenne. Fibernet.

Stor velanlagt have, hovedsageligt med græs. Stor flisebelagt indkørsel og område med granitskærver, foran garagen på 20 kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.