Ulvhøjvej 20, Serritslev, 9700 Brønderslev

Lystejendom m/11,8 ha. jord og dyrehold

4 længet ejendom med fritliggende og næsten totalt restaureret stuehus med sortglaseret tegltag. Der er 11.8 ha. jord, hvoraf 7,3 ha. er udlejet til nabolandmand til og med 2025.. Der er i øjeblikket ialt 11 betalingsrettigheder til ejendommen. Af det samlede areal er der alene ca. 1.3 ha. §3 jord. Der er nyasfalteret vej til ejendommen.


Stuehuset indeholder ialt 213 kvm. bolig, med stor vinkelstue med terrassedør ud til østvendt terrasse, dejligt spisekøkken, udstyret med landkøkken med klinkegulv med gulvvarme og i åben forbindelse til stue med delvis gullvvarme, stor entre/bryggers med klinkegulv, lækkert badeværelse med indmuret bruseniche, skabsarrangement med formstøbt vask i terrasso og med gulvvarme.
1. sal med soveværelse, 3 værelser, stue/kontor med stort kvistvindue.

Der er mahognivinduer i stor del af boligen og ellers træ-termovinduer. Isoleret i murværk ved indvendigt skelet.

Have mod nord og ellers lukket gårdsplads med fliser, granitskærver og græsplæne. Endvidere er der gl. terrasse mod vest.

Alle udhusene er med nyere sorte stålpladetage.

Vestfløjen er tidligere stald på ialt 83 kvm. og indrettet med fyrrum med nyere stokerfyr RTV automatisk fyr 16 kw., diverse depotrum.

Østfløjen er med 86 kvm. gårdbutik/slagtehus/kølerum/depotrum, hvoraf de 59 kvm. er gårdbutik.

Sydfløjen er på ialt 201 kvm. opdelt i 2 store rum, der er stålbuer og der er ikke fast gulv overalt. Der er stor portåbning i østgavl og på sydsiden.

Byvand. Godendt afløbsforhold. Sælger arbejder på at få lov til at bruge den gl. vandboring til markvanding.

En ejendom med mange muligheder og beliggende i nær afstand til Serritslev by med indkøbsmulighed og friskole.

Ejendommens jord tilliggende ligger næsten lige ved ejendommen. Den udlejede del (lidt over 7 ha.) er på østsiden af Ulvhøjvej, som er en offentlig vej. Der er således en lejeindtægt på kr. 32.760,- årligt for jordleje. Aftalen er lavet for 5 år, men kan evt. ændres og der vil også være mulighed for at bortsælge en del af jorden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.