Albert Ginges Vej 10, 9800 Hjørring

Nyt domicil? Stor kontorejendom sælges!

Større gulstens kontorejendom på meget stor grund med egen parkeringsplads med plads til min. 60 parkeringer. Hele ejendommen er på 2533 kvm. heraf 298 kvm. i kælderplan. Endvidere er der diverse cykelskure, containerskur m.m. på ialt 48 kvm.

Ejendommen fremstår flot og næsten klar til indflytning, herunder er hele parkeringsarealet nyasfalteret, der er nye træ/alu. vinduer med energiruder på hele sydsiden og nordsiden af bygningen med 2 etager.

Ejendommen er delvist udlejet, idet der er sprogskole i 620 kvm. i stueplan og 1. sal i den vestligste del af ejendommen. Der er således alene 1913 kvm. ledige for køber.

Restejendommen indeholder blandt andet ca. 15 kontorer, evt. flere, afhængigt af hvor store de ønskes, idet der i del af bygningen er flytbare vægge mellem kontorerne, der er en del mødelokaler, som også kan bruges til storkontorer eller opdeles i flere enheder, industrikøkken, anretterkøkken/kantine, kantine, diverse toiletfaciliteter og en flot receptionsafdeling med trappe til 1. sal, teknikrum, arkiv- og lagerrum. Der er nyrenoverede toiletforhold. Der er depotrum, teknikrum, serverrum m.m.

Sidefløj med kælder på 298 kvm., hvor der er stort lagerrum, vareelevator, teknikrum m.m. I stueplan i denne bygninger er der 2 kontorer, mellemgang og stort kontorlandskab.

Opvarmning sker ved fjernvarme. Ejendommen er velforsynet med strømforsyning, idet der er 1365 amp. til rådighed. Der er fibernet installeret i ejendommen.

Såfremt restejendommen ønskes lejet, er det også en mulighed, forhør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.