Flauenskjoldvej 39, Brønden, 9352 Dybvad

Jagtejendom med 16 ha. frijord. Kan købes af alle, - ingen bopælspligt.

217 kvm. bolig i helt fantastiske omgivelser. En ejendom for naturelskere og der er ingen store udhuse, der skal vedligeholdes.

Boligen er oprindelig fra 1890, men er totalt restuareret og tilbygget af flere omgange, sidst i 2018. Der er lavet udvendig isolering på hele den gamle del af bygningerne. Der er eternittag.

Der er 217 kvm. indeholdende: Stor stue med parketgulve, med brændeovn fra 2003 og med udgang til virkelig lækker udestue på 31 kvm med loft til kip, med brændeovn fra 2017 og gulvvarme, fra udestuen er der udgang til dejlig sydvendt træterrasse på ca. 60 kvm., stort lækkert køkken fra 2006 med klinkegulv med gulvvarme, alt i gode hvidevarer, udgang til træterrassen og opgang til 1. sal, endvidere er der åben forbindelse til virkelig stort bryggers/grovkøkken med mange skabe, klinkegulv og plads til vaskemaskine og tørretumbler, mellemgang, 1 værelse, forgang, badeværelse med bruseniche, stort tilbygget værelse med loft til kip (fra 2019), ca. 34 kvm. og forberedt til at indrette badeværelse i del af det.

1. sal med hyggelig stue/reposrum, soveværelse, depotrum, badeværelse med bruseniche.

Fra bryggerset er der direkte adgang til dobbeltgarage med værksted, ialt 81 kvm. Der er aut. elhejs på begge porte.

Egen vandboring med meget fin vandanalyse. Trixtank med sivedræn fra 2018. Solcelleanlæg 6 kw. fra 2011. Jordvarmeanlæg.

Endvidere er der brændeskur.

Stor have som skråner ned mod syd og den støder op til vandløb. Ca. halvdelen af de 16 ha. jord er med skov og resten henligger i græs.

Der er særdeles gode jagtmuligheder på ejendommen med både krondyr, dådyr og rådyr, samt meget andet vildt.

Ejendommen er beliggende fuldstændig ugeneret ca. 1 km. fra asfalteret vej, der er rigtig god og velholdt grusvej til ejendommen, som ikke bruges af andre end ejeren af denne ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.