Trangetvej 715, Mylund, 9740 Jerslev J

Spændede ejendom på stor grund. Helt ugeneret beliggenhed

"Store Norge"

En virkelig spændende ejendom, der skal opleves og den rette ejendom for en køber, der holder af gamle huse og den atmosfære, der er i og omkring et gammelt hus.

Denne ejendom har gennemgået en fuldstændig restaurering og der er taget hensyn til husets oprindelige stil. Huset er bygget på kampesten og der er flot tandsnit hele vejen rundt på den pudsede og hvidmalede mur. Der er pålagt et brugt rødt vingetegltag med undertag og teglene stammer fra nedbrudte udhuse på Voergaard Slot.
Ejendommen er omkranset af store træer og grunden som støder op til vandløb mod syd er på ialt 9460 kvm.

Indeholdende: Hyggelig stue med klinkegulv og i åben forbindelse til landkøkken, som er i forsænket plan, der er gl. charmerende kakkelovn som er tilsluttet restaureret skorsten med indbyggede kampesten, der er synlige bjælker, der er udgang til stor sydvendt terrasse, som er delvist overdækket, baggang, forgang, 1 værelse, 1 meget stort værelse, soveværelse, spisekammer, stort flot badeværelse med bruseniche, gæstetoilet. Der er malede gamle fyldningsdøre indvendigt. Der er lavet træpaneler på vægge. Der er hele 3 terrassedøre ud til den store terrasse, som er bygget op til direkte udgang fra boligen af store lærketræsplanker.

Der er gulvvarme i hele stueplan, undtagen i soveværelse, de to værelser, spisekammer og bryggers.

Der er netop lavet ny skorstenspibe. Der er gode træ-termovinduer hele vejen rundt i stueplan og 1. sal er ikke udnyttet.

Byvand. Trixtank med sivedræn til sandmile. Internet via trådløs forbindelse pt. CBB, men også mulighed for bredbånd og der ligger fibernet i vejkanten. Opvarmning sker ved pillefyr, som henstår i udhuset.

Der er tredobbelt carport. Der er udhus med eternittag, hvor der er fyrrum/værksted, lagerrum til træpiller, grovkøkken/rum hvor der har været brygget øl, stort depotrum/disponibelt rum. Udhuset er på 67 kvm.

Flot stor gårdsplads, belagt med perlesten og med rundkørsel omkring et træ.

Haven er fuldstændig lukket og ligger lavt og ugeneret og der er anlagt masser af blomsterbede, der er specielle træer og buske. Der er tillige træterrasse i gården mod nord. Der er drivhus.

Ejendommen ligger meget centralt med ca. 10 minutters kørsel til motorvej samt de to nærmeste byer med skole, læge, tandlæge og gode indkøbsmuligheder, og ca. 20-25 minutters kørsel til henholdsvis Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.