Tollestrupvej 186, Tollestrup, 9760 Vrå

Liebhaverejendom med 12 ha. jord samt stor sø

"HULSIG"

Hele ejendommen har igennem de sidste 7-8 år gennemgået en total restaurering og i en standard, som ligger langt over middel. En enestående ejendom, velegnet til hestehold på hobbyplan.

Stuehuset er oprindelig fra 1901, men fremstår særdeles flot og fuldstændig som nyt. Der er vandskuret og hvidmalet og der er sort tegltag (IBF+). Der er flot tandsnit hele vejen rundt og der er nye installationer overalt. I. sal er ikke udnyttet.

Indeholdende: Stor stue med indbygget led-pejs og iøvrigt i åben forbindelse med lækkert køkken med alt i Miele hvidevarer, spisestue, bryggers/entre/grovkøkken med klinkegulv, 3 gode værelser, badeværelse med bruseniche og vask i terrasso, soveværelse med egen stor walk-in garderobe og stort lækkert badeværelse med spa, bruseniche og skabsarrangement med 2 vaske i terrasso.

Der er gulvvarme overalt. Der er genvexanlæg. Alarmanlæg. Tv- og fiberstik i alle rum.

Byvand. Nyere trixtank med sivedræn.

Vestfløjen er ialt på 309 kvm. og er fuldt isoleret og med gulvvarme. Murværket er netpudset og hvidmalet og der er sort stålpladetag. Der er stor jagtrum/gildesal med bar og loft til kip, indbygget musikanlæg, klinkegulv og videre er der lækkert køkken, 2 toiletter hvoraf det ene er med bruseniche, garderobe, teknikrum og hems. I enden af bygningen mod syd er der indrettet 2 stk. ferielejligheder med eget badeværelse og lille tekøkken. Udenfor er der lavet overdækket terrasse mod syd.

Stålbuehal fra 1967 på 239 kvm. er fuldstændig restaureret. Udvendig er der hvidmalet murværk og der er stålpladebeklædning. Der er nyere letmetalport, nye troltektlofter, nyt gråmalet gulv og rummet opvarmes ved radiatorer. Rummet bruges til værksted med god loftshøjde til kip og der er kraftudtag flere steder. Der er videre adgang til fyrrum med stokerfyr og oliefyr, badeværelse med bruser. I østenden af denne bygning er der indrettet plads til heste eller andre dyr med 2 store bokse og 2 mindre bokse, der er også her stor portåbning og der er lavet vaskeplads med afløb udenfor.

Endelig er der opstillet lagerhal i stålplader på ca. 100 kvm. som indeholder stort depotrum og i modsat ende, er der åben overdækning til at heste eller andre dyr kan gå ind i læ for vind og vejr. Denne bygning er ikke godkendt.

Ejendommens jordtilliggende er p.t. udlejet til nabolandmand for kr. 33.660,- årligt. Kun udlejet 1 år af gangen. Der er god jagt på ejendommen, som er udlejet for kr. 4.000,- årligt. Kun udlejet 1 år af gangen. Der er ha. støtte på 8 ha. ca. 11 ha. ligger sammen med bygningerne og der er længst mod syd en stor sø på ca. 3000 kvm. Ca. 1 ha. ligger lige overfor stuehuset med Tollestrupvej imellem.

Der er stor flot gårdsplads belagt med store perlesten og der er flisebelægninger og overdækket terrasse, hvor der tillige er installeret udebruser. Der er flot anlagt have, hovedsageligt med græs og der er store gamle træer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.