Indelukket 1-3, 9800 Hjørring

Udl. ejd. centralt beliggende i Hjørring.

Ejendommen består af 6 stk. ejerlejligheder, hvoraf der er 4 stk. 2-værelses lejligheder i stueplan og 2 stk. 3-værelses lejligheder på 1. sal. De 4 lejligheder i stueplan har egen sydvestvendt
terrasse, mens de 2 lejligheder på 1. sal har egen altan. Desuden er der kælder med 6 stk. tremmerum og et stort disponibelt rum.


Alle 6 lejligheder er udstykket i ejerlejligheder. Lejlighederne fordeler sig som:
Indelukket 1, st. th. 2 vær. 57 kvm.
Indelukket 1, st. tv. 2 vær. 57 kvm.
Indelukket 3, st. th. 2 vær. 66 kvm.
Indelukket 3, st. tv. 2 vær. 66 kvm.
Indelukket 3, 1. tv. 3 vær. 102 kvm.
Indelukket 3, 1. th. 3 vær. 103 kvm.

Desuden er der 62 kvm. kælder med tremmerum og disponible rum.

Ejendommen er løbende moderniseret igennem sælgers ejertid, hvorfor der kun vil være et minimum af vedligeholdelse. Således er der lagt nyt eternittag i 2015. Facaden er gule mursten, og vinduer er af træ. Her er der løbende udskiftet til lavenergi glas, ligesom rammerne løbende er malet.

Indvendigt er alle lejligheder istandsatte med nye HTH køkkener med køle-/fryseskab, keramisk kogeplader (komfurer) og opvaskemaskiner. Desuden har hver lejlighed egen vaskemaskine
og tørretumbler. Badeværelserne er moderniseret med lyse elementer og klinker. Alle lejlighederne fremstår i nymalede hvide farver og med lakerede parketgulve.
Alle hårde hvidevarer i lejlighederne tilhører ejendommen.

Ejendommen er fuldt udlejet, og lejen reguleres årligt efter nettoprisindekset.

Ejendommen er beliggende centralt i Hjørring by tæt ved Hjørring Sygehus og indenfor gåafstand til Netto og Rema 1000. Tilsvarende er der kun ca. 1 km til Hjørring centrum og
shopping-centeret Metropol. Ejendommen ligger i 2. række til Bispensgade og er derfor skånet for trafikstøj, samtidig med at der er nem adgang til motorvejen mod Aalborg. Den gode geografiske beliggenhed betyder, at der er stor efterspørgsel efter lejeboliger.

Ejendommen er placeret i den østlige del af grunden, mens der i den sydvestlige del af grunden er udlagt terrasser og græsplæne. Til ejendommen hører 3 parkeringspladser, der er matrikuleret på ejendommen Bispensgade 81-85.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.