Hovedgaden 135, Poulstrup, 9760 Vrå

Velbeliggende lystejendom med 4,4 ha. jord.

Restaureret bolig og stor grund/have m.m.
Ejendommen er beliggende i udkanten af Poulstrup By, lige overfor populær friskole, idrætshal, fitnesscenter, skov m.m.

Bygingen er vinkelbygget med lade i enden af beboelsen, alle bygniner er hvidkalkede og med eternittag.

Indeholdende: Stor stue med væghængt Morsø brændeovn, der er ikke er så gammel, at den skal udskiftes og stuen er desuden i åben forbindelse til dejligt spisekøkken, entre med klinkegulv, mellemgang med opgang til 1. sal, flot badeværelse med bruseniche, bryggers/grovkøkken med elkomfur, vask og naturgasfyr. Der er gulvvarme overalt i stueplan.

1. sal indeholder stort reposrum, 2 gode værelser, soveværelse, der er synlige hanebånd og loft til kip.

Alt fremstår velholdt. Boligen er godt isoleret og der er plast-termovinduer næsten overalt. (kun enkelte veluxvinduer med trærammer).

Byvand. Trixtank med sivedræn i godkendt anlæg. Stofa internet.

Ladebygning på 85 kvm. med god mulighed for at lave hestebokse m.m. Der er stor træport i den ene ende og nyere letmetalport i den anden ende med fjernbetjent elhejs.

Tidl. staldbygning på 47 kvm. er indrettet med gl. hestespiltov, værksted, depotrum m.m. og herover er der ca. 32 kvm. høloft.

Separat bygning på 64 kvm. opført i letbetonsten og med eternittag indeholder rum til opbevaring m.m.

Stor anlagt have, hovedsageligt med græs og store træer, især et meget flot og stort bøgetræ. Ejendommens jordtilliggende er beliggende lige vest for ejendommen og er tilplantet med energipoppel. Arealet drives økologisk og der er ha. støtte til 3,35 ha. (ialt ca. kr. 10.000,- årligt.)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.