Frederikshavnsvej 2A, 9800 Hjørring

Udlejningsejendom med central beliggenhed

Udlejningsejendom med 2 stk. lejligheder, en trevær. og en firevær. Der er carport med 2 isolerede opbevaringsrum. Tilhørende er der terrasse og en særdeles velanlagt lukket have. Der er piksten i indkørslen.

Ejendommen fremstår yderst velholdt med gråmalede mure og ægte skiffertag. Beliggenheden er meget central og i gåafstand til Hjørring bymidte m.m.
Der foreligger tilladelse til at have reklameskilt på den vestvendte gavl på 250 x 120 cm. hvorfor der er medregnet anslået leje for dette i salgsopstillingen.

Lejligheden i stueetagen indeholder: Entre, soveværelse med 3 indbyggede skabe, to værelser, badeværelse med bruseniche, gulvvarme og plads til vaskesøjle. Ydermere er der stue i forbindelse med lækkert køkken, hvor der er god plads og hårde hvidevarer i form af el-bordkomfur, skabsovn, emhætte, integreret køleskab samt integreret opvaskemaskine. Lejligheden er i yderst god stand.

Lejligheden på 1. sal indeholder: Gang med adgang til depotrum, badeværelse med bruseniche, stue, soveværelse og lille køkken med køleskab, emhætte samt elkomfur med ovn. Fra køkkenet er der adgang til endnu et værelse. Lejligheden fremstår velholdt, men er af ældre dato.

Kælder med udvendig nedgang, hvor der forefindes 2 stk. lavtloftede depotrum og hvor samtlige installationer til varme og vand forefindes.

Fjernvarme. Fællesantenne i begge lejemål.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.